Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ποιους προστατεύουν οι αριστεροί στην ΑΣΟΕΕ;

Ποιους προστατεύουν οι αριστεροί στην ΑΣΟΕΕ;

Η Ν.Δ. έλεγε προεκλογικά ότι θα καθαρίσει τα Πανεπιστήμια. Πέρα από κάποιες κινήσεις εντυπωσιασμού με σιδηρόφραχτους αστυνομικούς, οι οποίοι όμως στην συνέχεια παίρνουν εντολή και αποχωρούν, δεν έχει κάνει τίποτε! Παράδειγμα τα όσα συνεχίζουν να συμβαίνουν στην οδό Πατησίων έξω από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο, όπου συνεχίζουν λαθρομετανάστες να πουλάνε όχι μόνο τσάντες και ρούχα, αλλά και ναρκωτικά.

Τελευταίο συμβάν οι δύο Αφγανοί που συνελήφθησαν κατηγορούμενοι για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών έξω από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (πρώην ΑΣΟΕΕ). Οι δύο αλλοδαποί, συνελήφθησαν στη συμβολή των οδών Πατησίων και Αντωνιάδου, να κατέχουν για διακίνηση τις εξής ποσότητες ναρκωτικών ουσιών: Ηρωίνη βάρους 10 γραμμαρίων, κρυσταλλική μεθαμφεταμίνη 1,9 γραμμαρίων, κάνναβη 3,5 γραμμαρίων, 21 ναρκωτικά δισκία και 332 γυάλινους δοκιμαστικούς σωλήνες, οι οποίοι χρησιμοποιούνται ως συσκευή για χρήση εισπνεόμενων ναρκωτικών ουσιών.

Αυτούς προστατεύουν οι αριστεροί, μιλώντας για δημοκρατία και αυτούς δεν έχει σταματήσει, όπως έλεγαν προεκλογικά, οριστικά και δια παντός η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας.

Exit mobile version