Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ο Μητσοτάκης, οι λαθρομετανάστες και οι ΜΚΟ

Ο Μητσοτάκης, οι λαθρομετανάστες και οι ΜΚΟ

Στην εφημερίδα “δημοκρατία”, δημοσιεύθηκε άρθρο απευθυνόμενο εμμέσως πλην σαφώς στον ίδιο τον πρωθυπουργό. Από το άρθρο αυτό σας παραθέτουμε το παρακάτω απόσπασμα:

“Το Μεταναστευτικό, Από τον δρα Απόστολο Κρητικόπουλο: “Η σημερινή κυβέρνηση δεν είναι ειλικρινής με τον εαυτό της, ούτε με τον λαό. Από τη μία, ο κ. Μητσοτάκης βάλλει κατά του Ούγγρου εθνικιστή πρωθυπουργού Ορμπαν και της πολιτικής κλειστών συνόρων του, μας λέει ότι επιθυμεί πολυπολιτισμική κοινωνία, η αδελφή του, κυρία Μπακογιάννη, εξέφρασε πρόσφατα πως «δεν αισθάνομαι καμία απειλή από την Τουρκία», συγγενείς του προέδρου της Ν.Δ. εργάζονται σε ΜΚΟ που στηρίζονται από χρήματα του Τζορτζ Σόρος και παλεύουν για τη συνέχεια των μεταναστευτικών ροών.”

Το σχόλιό μας: Δεν υπάρχει “μεταναστευτικό”, ούτε ποτέ το ελληνικό κράτος ζήτησε μετανάστες! Υπάρχουν λαθρομετανάστες, που περνάνε παράνομα τα σύνορά μας. Τόσο δύσκολο είναι να χρησιμοποιούνται οι σωστές λέξεις; Όσο για τον Μητσοτάκη, είναι γνωστό ότι στηρίζει ΜΚΟ και σε κάποιες από αυτές μάλιστα εργάζονται στενοί συγγενείς του… και η Νέα Δημοκρατία ποτέ δεν έκρυψε ότι πιστεύει στην πολυπολιτισμική κοινωνία. Όσο για τον Τζωρτζ Σόρος είναι επίσης γνωστό ότι ο Μητσοτάκης έχει διορίσει άνθρωπό του υφυπουργό στην κυβέρνηση και όχι σε κάποια τυχαία θέση, αλλά αρμόδιο για το θέμα των τραπεζών!

Exit mobile version