Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Τον υπέρογκο αριθμό των… 13 λαθρομεταναστών γύρισε πίσω στην Τουρκία η ΝΔ

Τον υπέρογκο αριθμό των... 13 λαθρομεταναστών γύρισε πίσω στην Τουρκία η ΝΔ

Σύμφωνα με πληροφορίες του τοπικού ειδησεογραφικού πόρταλ lesvospost.com στις 5 Μαρτίου 2020 τον αριθμό των… 13 λαθρομεταναστών γύρισε πίσω στην Τουρκία η κυβέρνηση της ΝΔ.

Αναλυτικά σε εφαρμογή της κοινής δήλωσης Ευρωπαϊκής Ένωσης & Τουρκίας έχουν προγραμματιστεί να αναχωρήσουν από το λιμάνι της Μυτιλήνης για το λιμάνι του Δικελί 13 ολόκληροι λαθρομετανάστες. Τώρα με αυτούς τους υπέρογκους αριθμούς επαναπροώθησης από τον Μητσοτάκη και τον Μηταράκη μάλλον ως πάταξη του λαθροτουρισμού παρά της λαθρομετανάστευσης μοιάζουν τα φοβερά μέτρα της ΝΔ.

Το θέμα είναι εξαιρετικά σοβαρό και η διεθνιστική ΝΔ δεν είναι διατεθειμένη να το λύσει εις όφελος του Ελληνικού Λαού. Χαρακτηριστικά, μόνο 126 λαθρομετανάστες έχουν γυρίσει πίσω στην Τουρκία από την αρχή του 2020 ενώ περισσότεροι από 20 χιλιάδες αποτελούν σοβαρό κίνδυνο Εθνικής Ασφάλειας και πρόκλησης εσωτερικών αναταραχών στην Μόρια.

Είναι προφανές ότι η Νέα Δημοκρατία εμπαίζει τον ελληνικό Λαό στο φλέγων λαθρομεταναστευτικό ζήτημα και μόνο η Χρυσή Αυγή διαθέτει πρόγραμμα αποτελεσματικών μέτρων κατά της λαθρομετανάστευσης.

Exit mobile version