Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Στο πλευρό της Τουρκίας ο Τζωρτζ Σόρος

Στο πλευρό της Τουρκίας ο Τζωρτζ Σόρος

Πήρε θέση άμεση και ευθεία ο μεγάλος πατέρας των ΜΚΟ, Τζωρτζ Σορος για την κρίση που υπάρχει μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας και πήρε το μέρος της Τουρκίας και με άρθρο του στην εφημερίδα Financial Times, καλεί την Ευρώπη να υπερασπιστεί την Τουρκία. Τι έχουν να πουν τα γαλάζια τρωκτικά των ΜΚΟ, που βρίσκονται δίπλα από την οικογένεια Μητσοτάκη και σιτίζονται από τον Τζωρτζ Σόρος; Γιατί σιωπά ο ίδιος ο πρωθυπουργός και γιατί η κυβέρνηση της Ν.Δ. δεν διώχνει τις ΜΚΟ από την Ελλάδα;

Το άρθρο του Τζόρτζ Σόρος στην εφημερίδα Financial Times έχει τίτλο «Europe must stand with Turkey over Putin’s war crimes in Syria – Η Ευρώπη πρέπει να σταθεί δίπλα στην Τουρκία για τα εγκλήματα πολέμου του Πούτιν στη Συρία». Από το άρθρο του και τα παρακάτω:

“Πιστεύω ότι ο κ. Άσαντ είναι ο πιο βάρβαρος κυβερνήτης που είδε ο κόσμος… Σκόπιμα κτυπά νοσοκομεία, σχολεία και νηπιαγωγεία… Έχει χρησιμοποιήσει δηλητηριώδη αέρια και χημικές επιθέσεις κατά τη διάρκεια μιας σύγκρουσης που άφησε πάνω από μισό εκατομμύριο νεκρούς. Ο κ. Πούτιν του παρέχει την αεροπορική δύναμη χωρίς την οποία ο κ. Άσαντ δεν θα μπορούσε να πραγματοποιήσει τη στρατηγική του…

Τις τελευταίες εβδομάδες, οι επιθέσεις σε στρατόπεδα κοντά στα τουρκικά σύνορα πολλαπλασιάστηκαν, ωθώντας εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπους προς την κατεύθυνση των τουρκικών συνόρων. Αυτό έχει πανικοβάλει την Άγκυρα, ωθώντας την να ενθαρρύνει τους πρόσφυγες που βρίσκονται ήδη στο έδαφός της να κατευθύνονται προς την Ευρώπη. Αυτό, με τη σειρά του, προκάλεσε κρίση προσφύγων στα σύνορα της Τουρκίας με την Ελλάδα … Μια Ευρώπη που έχει θέσει ως στόχο τον περιορισμό της εισροής προσφύγων πρέπει να παραδεχτεί ότι η Τουρκία έχει ήδη λάβει το κύριο βάρος της στέγασης των εκατομμυρίων Σύριων που έχουν εκτοπιστεί από τη χώρα τους…”

Σύμφωνα λοιπόν, με τον Τζωρτζ Σόρος, για την κρίση “προσφύγων” στον Έβρο δεν φταίει η Τουρκία, αλλά η Ευρώπη και φυσικά και η Ελλάδα! 

Exit mobile version