Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Όποιος αγοράζει τουρκικά προϊόντα είναι ένας προδότης του Λαού

Όποιος αγοράζει τουρκικά προϊόντα είναι ένας προδότης του Λαού

Μην αγοράζετε προϊόντα με κωδικούς 868 και 869

Έπρεπε να γίνουν τα όσα έγιναν στον Έβρο, για να αντιληφθεί ο Λαός αυτά τα οποία λέει από την πρώτη στιγμή της υπάρξεώς της η Χρυσή Αυγή, το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα, να αντιληφθούν όλοι σε αυτήν την χώρα εκτός μιας ελάχιστης μειοψηφίας προδοτών και ανοήτων και βεβαίως αυτών που κερδοσκοπούν επάνω στο ψέμα της ελληνοτουρκικής “φιλίας”, ότι η Τουρκία μας απειλεί, θέλει την Γη μας, θέλει την θάλασσά μας θέλει να κάνει και πάλι την Ελλάδα επαρχία της!

Ένα από τα όπλα της Τουρκίας είναι η οικονομική της εξάπλωση στην χώρα μας. Με την ανοχή του αντεθνικού κράτους και τις ευλογίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, έχουν καταστρέψει κρίσιμους τομείς της εθνικής μας οικονομίας, προωθώντας στην Πατρίδα μας κάθε είδους προϊόντα σε τιμές φτηνές. Πολλοί Έλληνες μάλιστα δεν γνωρίζουν ότι τα προϊόντα αυτά είναι τουρκικά γιατί το κρύβουν! Δεν γνωρίζουν επίσης ότι πολλές από τις επιχειρήσεις αυτές χρηματοδοτούν ευθέως και ανήκουν στις τουρκικές ένοπλες δυνάμεις και έτσι τα χρήματα των Ελλήνων γίνονται σφαίρες και όπλα που σημαδεύουν την Πατρίδα μας!

Όλοι οι Έλληνες πατριώτες πρέπει να αναλάβουν εκστρατεία να ενημερώσουμε άπαντες να μην αγοράζουν τουρκικά προϊόντα γιατί έτσι ενισχύουμε αυτούς που θέλουν να πάρουν την γη μας, να υποδουλώσουν την χώρα μας! 

Exit mobile version