Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Συμβαίνει τώρα: Επεισοδιακή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Παλλήνης με αναρχικούς εναντίον κατοίκων για το hotspot

Συμβαίνει τώρα: Επεισοδιακή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Παλλήνης με αναρχικούς εναντίον κατοίκων για το hotspot

Επεισοδιακή και θυελλώδης συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Παλλήνης στο δημαρχείο του Γέρακα με θέμα το hot spot που θέλει να στήσει η κυβέρνηση και  ΜΚΟ της εκκλησίας με δήθεν ασυνόδευτα στην πόλη του Γέρακα. Αιχμή του δόρατος ο δήμαρχος Αθανάσιος Ζούτσος και η παράταξη του πού στηρίζεται από το κόμμα με τα Πέντε ονόματα και τα 15 ΑΦΜ κιναλ ΠΑΣΟΚ ελιά κλπ.

Οι κάτοικοι του Γέρακα και του ευρύτερου δήμου της Παλλήνης  συγκεντρώθηκαν  και αντιδρούν έντονα  στην ίδρυση hotspot μέσα στα σπίτια τους. Ένα hotspot – Δούρειος ίππος – τον οποίον θα εκμεταλλευτεί στη συνέχεια η κυβέρνηση και  οι ΜΚΟ του George Soros στηριζόμενη στον ΟΗΕ, ώστε να απαιτήσουν την δήθεν επανένωση των οικογενειών με αποτέλεσμα κάθε ασυνόδευτο που όλως τυχαίως έφτασε από το Αφγανιστάν στην πατρίδα μας να φέρει τη δεκαμελή η 15μελή οικογένεια του στο Γέρακα.

Το απίστευτο είναι ότι αναρχικοί και ΜΚΟ που ήρθανε με λεωφορείο από άλλες περιοχές κατέλαβαν την είσοδο του Δημαρχείου προπηλακίζοντας και και ασκώντας βία στους κατοίκους που διαμαρτύρονται για την ίδρυση του hotspot.

Μία διμοιρία ΜΑΤ του υπουργού ΠΡΟΠΟ… αγναντεύει από 300 μέτρα μακριά και οι κάτοικοι είναι στο έλεος των αναρχικών οι οποίοι δρουν κάτω από το “άγρυπνο” μάτι της αστυνομίας του χρυσοχοΐδη. Ο επικεφαλής της αστυνομίας όταν κάτοικοι τον έθεσαν προ των ευθυνών του, απάντησε ότι  “και οι αναρχικοί έχουν δικαίωμα να εκφράζουν την άποψή τους και να είναι στο χώρο”…

Η νύχτα προβλέπεται να είναι μεγάλη μέχρι να  τοποθετηθούν οι παρατάξεις και να γίνει ψηφοφορία.

Η εκκλησία βέβαια αφού φύτεψε το πρόβλημα στο Γέρακα λάμπει δια της απουσίας της παρότι δεσμεύτηκε ο ίδιος ο Μητροπολίτης ότι θα είναι παρών όπως και η ΜΚΟ της εκκλησίας… Το σχέδιο της βίαιης αντικατάστασης του πληθυσμού της πατρίδας μας προχωράει κανονικά και η κυβέρνηση το υλοποιεί βήμα-βήμα.

Exit mobile version