Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ετοιμάζουν “θερμό” επεισόδιο με σκοπό το μοίρασμα του Αιγαίου;

Ετοιμάζουν “θερμό” επεισόδιο με σκοπό το μοίρασμα του Αιγαίου;

Ο Ερντογάν χάνει στην Συρία και χρειάζεται επειγόντως μία νίκη, ακόμη και ψεύτικη, ακόμη και στημένη, γιατί βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση, αφού την ίδια στιγμή, η τουρκική οικονομία καταρρέει και τα προβλήματα στην χώρα του πολλαπλασιάζονται.

Εντύπωση προκαλεί ότι την ίδια στιγμή, που γίνονται τα όσα γίνονται στον Έβρο, οι Τούρκοι δεν έχουν σταματήσει τις προκλήσεις στο Αιγαίο και τις παραβιάσεις του εθνικού εναερίου χώρου μας, ακόμη και τις πτήσεις επάνω από Ελληνικά νησιά, τα οποία οι Τούρκοι διεκδικούν!

Από πλευράς Ελλάδος, όσοι πιστεύουν ότι η παρούσα κυβέρνηση και όχι μόνο, αλλά το πολιτικό και οικονομικό κατεστημένο στο σύνολό του, έχει την διάθεση για μία σκληρή στάση έναντι της Τουρκίας, διαπράττουν ένα εγκληματικό λάθος, το οποίο θα πληρώσει η Πατρίδα μας. Ξέχασαν τις δηλώσεις της Ντόρας Μπακογιάννη ότι πρέπει να πάμε στην Χάγη; Ξέχασαν τις δηλώσεις Δένδια για “συνεκμετάλλευση” στο Αιγαίο;

Για λόγους εθνικής ασφαλείας, δεν θα αναφερθούμε σε σφάλματα σοβαρά του κρατικού μηχανισμού, τα οποία αφορούν την εθνική μας άμυνα. Θα πούμε μόνο ότι κάποιοι να αναλογιστούν ότι την ίδια στιγμή, που κάποιοι ψευτοπατριώτες των πληκτρολογίων ετοιμάζονται να καταλάβουν την Κωνσταντινούπολη, μπορεί οι Τούρκοι να μας κτυπήσουν σε Αιγαίο και νησιά και να αλλάξουν με γεγονότα τετελεσμένα το γεωπολιτικό χάρτη της περιοχής!

Ένα “θερμό” επεισόδιο είναι ό,τι καλύτερο για αυτούς που θέλουν την συναλλαγή και την υποχώρηση έναντι της Τουρκίας και θα θέσουν τον Λαό ενώπιον του εκβιαστικού διλήμματος πόλεμος ή “συνεκμετάλλευση”;

Exit mobile version