Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ποιοι είναι τελικά οι “πρόσφυγες”, που έρχονται στην Ελλάδα;

Ποιοι είναι τελικά οι “πρόσφυγες”, που έρχονται στην Ελλάδα;

Ένα τραγικό περιστατικό έρχεται να επιβεβαιώσει ότι η Ελλάδα έχει γίνει η χώρα καταφύγιο για κάθε εγκληματία, από κάθε γωνιά της γης! Ο νεκρός Πακιστανός που βρέθηκε στις 22 Φεβρουαρίου στον Αλμυρό, με κομμένο λαιμό και αυτιά και χτυπημένος με σφυρί στο κεφάλι, κατηγορούνταν για διπλή δολοφονία στην πατρίδα του.

Ο νεκρός στο Πακιστάν ήταν μέλος σε εγκληματική ομάδα εκβιαστών που πουλούσε προστασία! Τότε, λοιπόν, τον Ιούλιο του 2014 πυροβόλησε στο κεφάλι ένα νεαρό ομοεθνή του, γιο εύπορου επιχειρηματία του Πακιστάν, που εργαζόταν στις επιχειρήσεις του πατέρα του. Την ώρα του εγκλήματος υπήρχαν περίπου 10 μάρτυρες με αποτέλεσμα να είναι επικηρυγμένος φονιάς. Σκότωσε, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, γιατί η οικογένεια του νεαρού θύματος αρνήθηκε να πληρώσει την ομάδα εκβιαστών που ζητούσε χρήματα – περίπου 10.000 ευρώ – για να μην… κάψει τις επιχειρήσεις της.

Ο δράστης, ωστόσο, κατάφερε το 2014 να διαφύγει από το Πακιστάν και να βρεθεί (που αλλού;) στην Ελλάδα! Ο νεκρός του Αλμυρού είχε εντοπιστεί από τις ελληνικές Αρχές τον Ιούνιο του 2016 στην περιοχή της Θήβας και συνελήφθη, αλλά αφέθηκε… ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ!

Exit mobile version