Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ευρωπαίοι Εθνικιστές στέλνουν μήνυμα από τον Έβρο στους λαθρομετανάστες: “Η Ευρώπη δεν θα γίνει Πατρίδα σας”

Ευρωπαίοι Εθνικιστές στέλνουν μήνυμα από τον Έβρο στους λαθρομετανάστες: “Η Ευρώπη δεν θα γίνει Πατρίδα σας”

Συναγωνιστές του Γερμανικού παραρτήματος του “Κινήματος Ταυτότητας” (Ιdentitäre Bewegung Deutschland) βρέθηκαν στον Έβρο για να εκδηλώσουν την συμπαράστασή τους στην Ελλάδα, ως την χώρα που συμβολίζει την πρώτη γραμμή Αμύνης όλης της Ευρώπης. Ανάμεσά τους ο γνωστός συναγωνιστής από την Αυστρία, Martin Sellner ο οποίος έχει… απελαθεί το 2018 από το Ηνωμένο Βασίλειο ως “επικίνδυνος” και ακραίος Εθνικιστής ενώ το 2019 του απαγορεύτηκε η είσοδος και στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής.

Οι Συναγωνιστές όπως βλέπετε στην εικόνα, κρατούσαν πανό με το μήνυμα “Δεν θα κάνετε την Ευρώπη Πατρίδα σας”, αναφερόμενοι προς τους δεκάδες χιλιάδες λαθρομετανάστες που βρίσκονται την τελευταία εβδομάδα έξω από τα σύνορά μας. Η Ευρωπαϊκή Αλληλεγγύη με πράξεις και όχι με λόγια!

Σύμβολο του νεολαΐστικου Κινήματος Ταυτότητας, όπως βλέπετε και στις Σημαίες των Συναγωνιστών, είναι το “Λ” των Λακεδαιμόνων.

Τέλος να αναφέρουμε ότι στα προφίλ των μέσων κοινωνικής δικτύωσης των Συναγωνιστών από κάθε γωνιά της Ευρώπης κυριαρχεί την τελευταία εβδομάδα το hashtag #istandwithgreece (στέκομαι στο πλευρό της Ελλάδας). Με τον τρόπο αυτό οι Εθνικιστές παίρνουν ξεκάθαρη θέση και μεταδίδουν σε κάθε γωνιά του πλανήτη τις εικόνες από τον Έβρο αλλά και τα νησιά του Βορείου Αιγαίου.

 

Exit mobile version