Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Εγκαθιστούν νέους λαθρομετανάστες στα ήδη υπάρχοντα hotspots της Ηπειρωτικής Ελλάδας

Εγκαθιστούν νέους λαθρομετανάστες στα ήδη υπάρχοντα hotspots της Ηπειρωτικής Ελλάδας

Δηλώσεις του Συναγωνιστή Χαράλαμπου Γιώτη στο Star Κεντρικής Ελλάδος – Ακόμα 150 λαθρομετανάστες στη Ριτσώνα

Η Ελληνική Αυγή για τη Στερεά Ελλάδα καταγγέλλει την δοσίλογη κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας η οποία όχι μόνο ετοιμάζει 20 νέες δομές λαθρομεταναστών στην Ηπειρωτική Ελλάδα, πέντε εκ των οποίων θα είναι στην περιφέρεια Στερεάς Ελλάδος, αλλά φορτώνει με εκατοντάδες λαθροεισβολείς τα ήδη υπάρχοντα ανοιχτά hotspot, από τα οποία φεύγουν οι ισλαμιστές και κυκλοφορούν ελεύθεροι σε όλη τη χώρα.

Η πατρίδα μας είναι στο έλεος του Κυριάκου Μητσοτάκη ο οποίος υλοποιεί κατά γράμμα το σχέδιο αλλοίωσης και εξαφάνισης του πληθυσμού της πατρίδας μας. Οι δήθεν εθνικόφρονες  της ψευτο δεξιάς αποκοιμίζουν το λαό μας με επικοινωνιακά σόου στις Καστανιές ενώ ταυτόχρονα και στα μουλωχτά φέρνουν νέες ορδές ισλαμιστών από την πίσω πόρτα. Και ενώ το μουλωχτό φίδι της ψευτοδεξιάς μετατρέπει την πατρίδα μας σε ένα απέραντο hot spot το ανάχωμα του ο Βελόπουλος, πουλάει κεραλοιφές που κάνουν τον κορωνιό να τρέχει να κρυφτεί.

Αυτή είναι η κατάσταση που επικρατεί στην μονοκομματική πλέον Βουλή όπου χωρίς τη Χρυσή Αυγή δεν υπάρχει καμία αντιπολίτευση, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΥ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑ.

ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΥΠΝΗΣΤΕ – ΣΕ ΛΙΓΟ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΗ ΑΝΑΣΤΡΕΨΙΜΗ… ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΕΡΕΑ ΕΛΛΑΔΑ

Exit mobile version