Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Μήνυμα συμπαραστάσεως και Τιμής από τον Νικ Γκρίφιν

Μήνυμα συμπαραστάσεως και Τιμής από τον Νικ Γκρίφιν

Ελάβαμε και δημοσιεύουμε το ακόλουθο μήνυμα του Βρετανού πρώην Ευρωβουλευτού, συνεπούς Εθνικιστού πολιτικού και συγγραφέα Νικ Γκρίφιν, για τα διαδραματιζόμενα στην Ελληνική μεθόριο. Γράφει:

«Οι Εθνικιστές και οι πατριώτες σε ολόκληρη την Ευρώπη καθώς και στον Νέο Κόσμο παρακολουθούν με αυξανόμενο θαυμασμό την γενναία στάση τόσο πολλών Ελλήνων ενάντια στην ισλαμιστική εισβολή στην Ευρώπη η οποία εξαπολύθηκε από την Τουρκία, και η οποία υποστηρίζεται από την CIA και τον Σόρος. Οι Έλληνες νησιώτες που αντιστέκονται σε αστυνομικούς μισθοφόρους που έστειλε το καθεστώς- μαριονέτα της ΕΕ στην Αθήνα για να συντρίψει την λαϊκή αντίσταση στην πλημμυρίδα των μεταναστών, αποτελούν έμπνευση για όλους μας. Το ίδιο και οι Έλληνες αγρότες που έχουν πάρει οχήματα για να φτάσουν στα σύνορα και να φωτίσουν το τοπίο το βράδυ, προκειμένου να βοηθήσουν τον στρατό να δει και να καταλάβει τους ψεύτικους «πρόσφυγες» και τους ηττημένους αλλά ακόμα επικίνδυνους τρομοκράτες που κρύβονται μεταξύ τους.

Φυσικά, τα Δυτικά μέσα ενημέρωσης αρνούνται να μας δείξουν κάτι από αυτά, αλλά παρ’ όλα αυτά γνωρίζουμε το τι συμβαίνει, και το hashtag #IStandWithGreece χρησιμοποιείται όλο και περισσότερο. Σταθείτε σταθεροί, Σπαρτιάτες του 21ου αιώνα, έχετε την πίστη μας, την αγάπη μας και την υποστήριξή μας!»

Νικ Γκρίφιν
Αντιπρόεδρος της Ενώσεως για την Ειρήνη και την Ελευθερία (APF)


Ο κος Γκρίφιν έχει σαφώς και κατ’ επανάληψη ταχθεί υπέρ της Ελλάδος και των Ελληνικών ζητημάτων, μάλιστα δε και υπέρ της Ορθοδοξίας. Σε πρόσφατο δημοσίευμά του στο Τουίτερ αναφέρει:

If you want a real, genuine #Christian priest, the #Orthodox church is the place to go. #DefendEuropa https://t.co/R0lzenQFqm

— Nick Griffin (@NickGriffinBU) March 3, 2020

«Εάν θέλετε έναν πραγματικό, αυθεντικό Χριστιανό ιερέα, η Ορθόδοξη εκκλησία είναι εκεί όπου πρέπει να πάτε».

Exit mobile version