Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Υπέρ της Ελλάδος ο πρωθυπουργός της Ουγαρίας Βίκτορ Ορμπάν

Υπέρ της Ελλάδος ο πρωθυπουργός της Ουγαρίας Βίκτορ Ορμπάν

Ο πρωθυπουργός της Ουγγαρίας Όρμπαν έχει διώξει από την χώρα του όλες τις ΜΚΟ και τα ιδρύματα του Τζωρτζ Σόρος. Ο Όρμπαν έχει βρεθεί στο παρελθόν στο στόχαστρο του Μητσοτάκη και των “αντιρατσιστών” της Ε.Ε. για τις αποφάσεις του να προστατέψει την χώρα του από την λαθρομετανάστευση. Δυστυχώς για τον Μητσοτάκη σήμερα ο Βίκτορ Όρμπαν είναι υπέρ του. Την στήριξη τους στην Ελλάδα εξέφρασαν οι ηγέτες της ομάδας Βίσεγκραντ (Ουγγαρία, Πολωνία, Σλοβακία και Τσεχία), στην προσπάθεια που κάνει να κρατήσει τους αλλοδαπούς έξω από τα σύνορα της.

Αυτές οι χώρες αρνήθηκαν μετά την κρίση του 2015 ένα ευρωπαϊκό σύστημα ποσόστωσης για την ανακατανομή “προσφύγων” που έφτασαν μαζικά στην Ελλάδα και την Ιταλία: «Η Ελλάδα έχει αναλάβει ενεργό δράση, έχει σταματήσει την παράνομη μετανάστευση και εκτιμούμε τις προσπάθειές της για την υπεράσπιση των εξωτερικών συνόρων» της ΕΕ, δήλωσε ο Τσέχος πρωθυπουργός Αντρέι Μπάμπις στους δημοσιογράφους. Ο Ούγγρος συντηρητικός πρωθυπουργός Βίκτορ Όρμπαν τόνισε πως η κυβέρνησή του είναι έτοιμη να βοηθήσει την Ελλάδα. «Θα δώσουμε όλη τη βοήθεια που μπορούμε για την Ελλάδα για να το σταματήσει…»

Φαίνεται λοιπόν, πως στο πλευρό της Ελλάδας είναι μόνο όσοι χαρακτηριζόντουσαν από την Ν.Δ. μέχρι χθες “ρατσιστές”! Το ερώτημα που τίθεται είναι εάν θα συνεχίσει ο Μητσοτάκης την ίδια πολιτική γιατί όλα δείχνουν πως πρόκειται για κινήσεις εντυπωσιασμού και τίποτε άλλο…

Exit mobile version