Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

«Τώρα όλοι αντιγράφουν τον Μιχαλολιάκο»

«Τώρα όλοι αντιγράφουν τον Μιχαλολιάκο»

Διαβάστε ένα πολύ ενδιαφέρον σχόλιο της εφημερίδος «δημοκρατία» από την στήλη «Έγκυρες Πηγές»:

“Η αλήθεια είναι δυσάρεστη καμιά φορά και πικρή. Πρέπει όμως να ειπωθεί. Για καιρό πολύ, ο Γραμματέας της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος έκανε λόγο για «εισβολή» κάθε φορά που αναφέρονταν στο μεταναστευτικό.

Για καιρό πολύ ζητούσε «συλλήψεις» των παράνομων μεταναστών και «σφράγισμα» των συνόρων. Ήταν όμως απόβλητος. Πολιτικώς λεπρός. Και ακροδεξιός. Και βεβαίως ήταν άτυχος, γιατί τον καιρό που τα έλεγε, ο Ερντογάν φορούσε κουκούλα.

Κατηύθυνε τις ροές στην Ελλάδα, αλλά δεν φαινόταν στο προσκήνιο. Με το ανέβηκε ο «σουλτάνος» στην πίστα, τα αστεία τέλειωσαν. Όλοι άρχισαν να λένε αυτά που έλεγε ο Μιχαλολιάκος, χωρίς βεβαίως να λένε ότι τα αντέγραψαν από τον Μιχαλολιάκο. Γίνονται και δημοσκοπήσεις, διαβάζω, που επικυρώνουν όλους τους χειρισμούς της κυβέρνησης στον Έβρο και μάλιστα διακομματικώς.

Έπρεπε να δούμε δηλαδή τον λύκο έξω από το μαντρί για να ξυπνήσουμε και να ομονοήσουμε. Γνωρίζω ότι εισάγω κενά δαιμόνια και πως λέγω γενικώς δυσάρεστα πράγματα για το δημοκρατικό τόξο, αλλά αυτή είναι η αλήθεια. Μέχρι και η αριστερά στοιχήθηκε πίσω από τον Μιχαλολιάκο για να γλυτώσει την κατακραυγή”.

Ο αρθρογράφος περιγράφει με απόλυτη ακρίβεια τα όσα συμβαίνουν στο πολιτικό σκηνικό τις ημέρες που ακολούθησαν μετά το Βατερλό της κυβέρνησης Μητσοτάκη στα νησιά του Βορείου Αιγαίου. Πράγματι για τα «ψηφαλάκια», οι… αντιρατσιστές μεταμφιέστηκαν σε… Χρυσαυγίτες, όμως αυτό δεν θα κρατήσει πολύ και η προσωρινή απουσία της Χρυσής Αυγής από την Βουλή είναι ήδη αισθητή σε εκατοντάδες χιλιάδες Ελλήνων που ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝΤΑΙ πολιτικά από καμία κοινοβουλευτική δύναμη.

Exit mobile version