Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Σία Αναγνωστοπούλου: “Θα αφήσουμε την Χρυσή Αυγή να πάρει πάλι κεφάλι;”

Σία Αναγνωστοπούλου: “Θα αφήσουμε την Χρυσή Αυγή να πάρει πάλι κεφάλι;”

Σας παραθέτουμε απόσπασμα από όσα είπε σε ραδιοφωνικό σταθμό η γνωστή συκοφάντης της Χρυσής Αυγής, βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Σία Αναγνωστοπούλου:

“Σαν χώρα δεν είμαστε περήφανοι να βλέπουμε ανθρώπους να σπρώχνουν συνανθρώπους μας μέσα στη θάλασσα, μικρά παιδιά, εγκύους γυναίκες, «ούτε είναι για μια χώρα, που σέβεται το Διεθνές Δίκαιο, να πηγαίνουν πολίτες για να αποκρούσουν πρόσφυγες και μετανάστες, αυτό είναι δουλειά του συντεταγμένου κράτους. Όταν τα λέμε αυτά έχουμε την κατηγορία ότι είμαστε ανθρωπιστές και δεν αγαπάμε την πατρίδα, μα έτσι όμως την αγαπάς» και διερωτήθηκε η βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας αν «θα αφήσουμε τη Χρυσή Αυγή να πάρει πάλι κεφάλι, επειδή η κυβέρνηση φαίνεται αδύνατη να χειριστεί μια πραγματικότητα, που είναι ευρωπαϊκή”.

Όχι Σία Αναγνωστοπούλου, δεν είστε ανθρωπιστές, θέλοντας να καταστρέψετε την Ελλάδα μεταβάλλοντάς την σε μία κοινωνική ζούγκλα! Δεν αγαπάτε την Πατρίδα όταν σε μία χώρα με περισσότερο από ένα εκατομμύριο ανέργους, θέλετε να έχετε ανοικτά τα σύνορα και να έρθουν εδώ εκατομμύρια Αφρικανοί και Ασιάτες εν ονόματι του “αντιρατσισμού” σας.

Όσο για το αν θα αφήσετε την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ να πάρει πάλι κεφάλι, αυτό δεν θα το αποφασίσετε εσείς, αλλά οι Έλληνες και η σκληρή πραγματικότητα, που διαπιστώνει ότι μόνο ένα Κίνημα ασυμβίβαστο μπορεί να αντιμετωπίσει τόσο κρίσιμα και ακραία προβλήματα!

Exit mobile version