Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Αληθινή Χρυσή Αυγή και οι “φασίστες” που είναι δειλοί απέναντι στις παραβιάσεις της Τουρκίας

Η Αληθινή Χρυσή Αυγή και οι “φασίστες” που είναι δειλοί απέναντι στις παραβιάσεις της Τουρκίας

Ο ιστότοπος του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Κούλογλου, δημοσίευσε άρθρο από το οποίο και τα εξής: “Ο φασισμός του Ερντογάν τροφοδοτεί τους Έλληνες φασίστες”

tvxs.gr.: “Ο φανατισμός του Ερντογάν τροφοδοτεί τον φανατισμό των Ελληναράδων. Ο φασισμός που εκφράζει η πολιτική της Τουρκίας ως περιφερειακής ιμπεριαλιστικής δύναμης, τροφοδοτεί τους Έλληνες φασίστες, τους εθνικιστές και τους ακροδεξιούς που ενσωματώθηκαν στο σημερινό κυβερνών κόμμα, τη ΝΔ.  Έτσι, η Χρυσή Αυγή είναι εδώ. Ενισχυμένη. Σοβαρή και μη. Κυβερνώσα. «Γενναία» απέναντι στους πρόσφυγες, αλλά δειλή απέναντι στις παραβιάσεις των ελληνικών χωρικών υδάτων από τα πλοία έρευνας του Ερντογάν.”

Παραπληροφορεί, ισοπεδώνοντας μαρξιστικά η αριστερή προπαγάνδα την πραγματικότητα. Οι αληθινοί Εθνικιστές δεν ενσωματώθηκαν και δεν θα ενσωματωθούν ποτέ στην Νέα Δημοκρατία. Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ υπάρχει και αγωνίζεται και δεν ευρίσκεται σίγουρα μέσα σε αυτούς, που παρακολουθούν με απάθεια την παραβίαση των Ελληνικών χωρικών υδάτων από τα πλοία έρευνας του Ερντογάν.

ΕΑΝ ΟΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ, ΤΑ ΠΛΟΙΑ ΕΡΕΥΝΑΣ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΔΕΝ ΘΑ ΠΛΗΣΙΑΖΑΝ ΠΟΤΕ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΩΡΙΚΑ ΥΔΑΤΑ ΚΑΙ ΕΑΝ ΤΑ ΠΑΡΑΒΙΑΖΑΝ ΘΑ ΒΥΘΙΖΟΝΤΟΥΣΑΝ!

Exit mobile version