Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

O λαθροεποικισμός διχάζει, η εθνική αντίσταση ενώνει

O λαθροεποικισμός διχάζει, η εθνική αντίσταση ενώνει

Ενώ η Πατρίδα μας εξακολουθεί να βρίσκεται σε κατάσταση πολιορκίας, έχει καταγραφεί σε πρόσφατη δημοσκοπική έρευνα, η ξεκάθαρη θέση της συντριπτικής πλειοψηφίας των Ελλήνων ΥΠΕΡ των ΚΛΕΙΣΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ. Από μόνο του αυτό το γεγονός, είναι ένα χαστούκι στην «αντιρατσιστική» πολιτική ολόκληρων δεκαετιών!
Σε Χίο και Λέσβο, οι κάτοικοι ενωμένοι αντιστάθηκαν σθεναρά στην περαιτέρω εξάπλωση του εποικισμού των νησιών τους και η κυβέρνηση εξαναγκάστηκε λόγω πολιτικού κόστους, σε μια επικοινωνιακή στροφή, δήθεν προστασίας των συνόρων ώστε να καταλαγιάσει τις αντιδράσεις και την δικαιολογημένη οργή των Ελλήνων.

Μπορεί όλες αυτές τις ημέρες λοιπόν, η κυβέρνηση να χρησιμοποιεί την «επιχείρηση Έβρος» για να παραμυθιάσει την κοινή γνώμη, όμως μέσω αυτών των γεγονότων ήρθε στο προσκήνιο ξανά το πνεύμα της ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ.

«Τα κόμματα διχάζουν, η Πατρίδα ενώνει», έλεγε ένα παλαιό εθνικιστικό σύνθημα. Ισχύει και σήμερα όσο και χθες. Παραφράζοντας το σύνθημα εκείνο, μπορούμε να πούμε ότι «O λαθροεποικισμός διχάζει, η εθνική αντίσταση ενώνει» και αυτό γεννά την ελπίδα μέσα στους σκοτεινούς καιρούς που διανύουμε. Την ελπίδα ότι οι Έλληνες δεν έχουν υψώσει «λευκή σημαία» απέναντι στην τυραννία της παγκοσμιοποίησης. Αντιθέτως υψώνουν την Γαλανόλευκη και την κρίσιμη στιγμή δηλώνουν προς κάθε κατεύθυνση ότι θέλουν να παραμείνουν ΕΛΛΗΝΕΣ και τίποτε λιγότερο.

Αργά ή γρήγορα, αυτό θα εκφραστεί και πολιτικά. Οι μάσκες της Νέας Δημοκρατίας σύντομα θα πέσουν και θα αποκαλυφθεί το μέγεθος της εξαπάτησης του πάντοτε ευκολόπιστου Λαού μας. Οι Εθνικιστές θα είναι δίπλα τους, να υψώσουμε μαζί την Γαλανόλευκη για μια Ελλάδα που θα ανήκει στους Έλληνες!

Exit mobile version