Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Σε κατάσταση πολιορκίας

Σε κατάσταση πολιορκίας

Είναι σημαντικό να μπορείς να πεις την αλήθεια, ακόμα και αν αυτή δεν είναι αρεστή: Εκείνοι που εμφανίζονται τις τελευταίες ημέρες ότι θα λύσουν το πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης, ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ και εκ θέσεως δεν δύνανται να προσφέρουν καμία λύση σε αυτό!

Η χώρα μας πράγματι βρίσκεται σε κατάσταση πολιορκίας. Και οι εικόνες που βλέπουμε μέχρι στιγμής στον Έβρο, είναι μόνο η αρχή. Ποια είναι η αληθινή (δραματική) κατάσταση στην οποία αναμένεται να βρεθεί η Ελλάς τις επόμενες ημέρες; Διαβάστε τι αναφέρει η Deutsche Welle:

“Η Τουρκία ζητά τη συνδρομή της διεθνούς κοινότητας για μια ζώνη απαγόρευσης πτήσεων στο Ιντλίμπ και πιέζει με το προσφυγικό δηλώνοντας ότι δεν μπορεί πλέον να φιλοξενήσει περισσότερους πρόσφυγες. Πλέον τα τουρκικά παράλια και τα χερσαία σύνορα με την Ελλάδα είναι ανεξέλεγκτα μέχρι νεωτέρας. 120.000 πρόσφυγες και μετανάστες βρίσκονται ήδη κοντά στα παράλια για να μετακινηθούν προς την Ελλάδα.”

Όπως διαβάσατε, 120.000 λαθρομετανάστες είναι έτοιμοι να εισβάλλουν στην Πατρίδα μας και θα θέλαμε πολύ να υπήρχε ένα ΕΘΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ που να αντιμετώπιζε αποτελεσματικά την κατάσταση, όμως αυτό δεν είναι το κράτος της ΝΔ και των «αντιρατσιστών».

ΟΙ ΑΠΟΚΡΙΕΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ, ΤΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΔ

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη άρπαξε την ευκαιρία να μεταμφιεστεί μέσα σε μια νύχτα σε κυβέρνηση «εθνικής σωτηρίας» και από κοντά στην προπαγάνδα της βρίσκονται κάποιοι «ακροδεξιοί» που είναι έτοιμοι να πάρουν τα… όπλα και να πάρουν την Κωνσταντινούπολη, φτάνει να τους δώσει διαταγή ο… «πολέμαρχος» Κούλης!!!

Αστείες καταστάσεις εν μέσω μιας σοβαρότατης κατάστασης που εγκυμονεί τεράστιους κινδύνους για το Έθνος. Ναι, ο Ερντογάν δοκιμάζει τις αντοχές μας, αλλά αυτό δεν ξεκίνησε χθες. Θυμίζουμε ότι ήδη στην Πατρίδα μας βρίσκονται 2.000.000 αλλοδαποί, η πλειοψηφία των οποίων εισέβαλλε με παράνομο τρόπο από τα ορθάνοιχτα σύνορα των «αντιρατσιστών».

Μέχρι τώρα λοιπόν, δεν τους απασχόλησε το ζήτημα της εσωτερικής ασφάλειας της χώρας, όταν γνωρίζουν ότι αρκεί ένα sms στα «κέντρα φιλοξενίας» για να ξεσπάσουν εξεγέρσεις!

Δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι οι ίδιοι «εθνικόφρονες» της Νέας Δημοκρατίας μόλις πριν μία εβδομάδα, έδιναν εντολές στα ΜΑΤ να τσακίζουν στο ξύλο τους νησιώτες σε Χίο και Λέσβο, επειδή αντιδρούσαν στον περαιτέρω εποικισμό των νησιών αυτών από δεκάδες χιλιάδες λαθρομετανάστες.

Η Χρυσή Αυγή δικαιώνεται ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΑ για το πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης καθώς ήδη από τις αρχές της δεκαετίας του 1990 μιλάει για αυτό. Δυστυχώς η επικοινωνιακή διαχείριση του ζητήματος από την Νέα Δημοκρατία δεν θα αρκεί σε λίγες ημέρες αν επιβεβαιωθεί η πρόβλεψη για τους 120.000 λαθρομετανάστες.

Στην ακραία κατάσταση πολιορκίας που βρίσκεται η χώρα, απαιτούνται σκληρά μέτρα καταστολής και όχι απλή άμυνα. Για λόγους εθνικής ασφάλειας δεν μπορούμε να αναφερθούμε εκτενέστερα στις Ένοπλες Δυνάμεις. Η προσοχή όλων πάντως θα πρέπει να βρίσκεται στα νησιά μας. Ο μεγάλος κίνδυνος βρίσκεται εκεί!

Exit mobile version