Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Ελλάδα, η Τουρκία και η εισβολή – Άρθρο του Ν.Γ. Μιχαλολιάκου

Η Ελλάδα, η Τουρκία και η εισβολή - Άρθρο του Ν.Γ. Μιχαλολιάκου

ΕΝΟΧΟ το πολιτικό κατεστημένο! 

Τα όσα συμβαίνουν σήμερα στην Πατρίδα μας δεν προέκυψαν από το πουθενά! Είναι αποτέλεσμα μιας εγκληματικής πολιτικής από το κατεστημένο, το οποίο εξουσιάζει την Πατρίδα μας και το οποίο παρακολούθησε με απάθεια από τις αρχές ακόμη της δεκαετίας του ’90 αυτήν την πρωτοφανή εισβολή, την οποία δέχεται εδώ και 30 χρόνια η Πατρίδα μας, χωρίς καμία ουσιαστική αντίδραση. Συνένοχη και η αριστερά, η οποία βεβαίως και συναποτελεί το πολιτικό κατεστημένο, όσο και εάν παριστάνουν τους “επαναστάτες” τα ορφανά του Μαρξ και είναι συνένοχοι όχι μόνο για τα όσα συνέβησαν στα χρόνια που κυβέρνησε ο ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και γιατί και το γνωρίζει ολόκληρος ο Ελληνικός Λαός, όλα αυτά τα χρόνια ήταν σταθερά οι προστάτες των λαθρομεταναστών και επαγγελματίες “αλληλέγγυοι”…

Οζάλ: “Δεν χρειάζεται να κάνουμε πόλεμο…”

Και ήταν αρχές της δεκαετίας του ’90 όταν ο τότε πρόεδρος της Τουρκίας Τουρκούτ Οζάλ είχε κάνει την εξής δήλωση: Τουργκούτ Οζάλ: «Δεν χρειάζεται να προκαλέσουμε πόλεμο με την Ελλάδα, αφού οι πληθυσμιακές εξελίξεις των δύο λαών θα επιλύσουν το Κυπριακό και το Αιγαίο». Μάλιστα η δήλωση αυτή είχε και μία άλλη εκδοχή, την οποία αρνούνται οι εξουσιαστές στο όνομα της ξενοκρατίας της Πατρίδας μας, δήλωση η οποία είχε ως εξής: “Δεν χρειάζεται να κάνουμε πόλεμο με τους Έλληνες. Αρκεί να τους στείλουμε μερικά εκατομμύρια μουσουλμάνους από την εδώ μεριά και να τελειώνουμε πια με αυτούς.

Την δήλωση αυτή του Οζάλ, που διαψεύδουν οι “political correct” της δεξιάς και της αριστεράς, σαν υπερβολική, την βλέπουμε να γίνεται εφιαλτική πραγματικότητα στις ημέρες μας.

Αγκομαχώντας η Νέα Δημοκρατία προσπαθεί να κερδίσει το επικοινωνιακό παιχνίδι και έχει καλέσει σε επιστράτευση τα “τσιράκια” της σε φυλλάδες, κανάλια και διαδίκτυο για να λένε ότι θα ήταν … χειρότερα τα πράγματα εάν ήταν στην εξουσία ο ΣΥΡΙΖΑ!

Οχυρώνεται δηλαδή, πίσω από το “υπάρχουν και χειρότερα”, προσπαθώντας να μειώσει την πολιτική της φθορά και δεν παραδέχεται τις μεγάλες της ευθύνες στο σοβαρό αυτό εθνικό ζήτημα, για το οποίο προεκλογικά είχε πει τόσα πολλά ψέματα!

Μάλιστα, απαντώντας στον ΣΥΡΙΖΑ έβγαλε και ανακοίνωση από την οποία και τα εξής: «Αντί να κάνει κριτική στην κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ, το καλύτερο που έχει να κάνει είναι να σιωπά. Οι Έλληνες μπορούν να αντιληφθούν τι θα συνέβαινε αν διαχειριζόταν αυτή την κρίση ο κ. Τσίπρας, η κα Χριστοδουλοπούλου και ο κ. Κυρίτσης. Θα έλεγαν σε όλους “περάστε”. Σε αντίθεση με την πολιτική ανοικτών συνόρων του ΣΥΡΙΖΑ, η κυβέρνηση θα κάνει ό,τι απαιτείται …”

Μια κυβέρνηση τραγικά ανίκανη και εθνικά επικίνδυνη

Αυτό που μας λέει με απλά λόγια η Νέα Δημοκρατία είναι ότι αυτή δεν θα έλεγε στους λαθρομετανάστες “περάστε”, που έλεγε ο ΣΥΡΙΖΑ, αλλά στην πραγματικότητα τα ίδια γίνονται!Περνούν, χωρίς κανένας να τους ενοχλεί και η Ελλάδα πολιορκείται με την κυβέρνηση Μητσοτάκη τραγικά ανίκανη να ανταποκριθεί στη δύσκολη περίσταση και εθνικά επικίνδυνη!

Η μόνη πολιτική δύναμη, που διέγνωσε το πρόβλημα και τις διαστάσεις τις οποίες θα πάρει από τις αρχές ακόμη της δεκαετίας του ’90 ήταν η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, την οποία πολέμησαν με κάθε τρόπο οι δυνάμεις του πολιτικού κατεστημένου μέσα στο οποίο επαναλαμβάνουμε είναι και η αριστερά, για να μη ξεχνάμε, την πολέμησαν και την πολεμούν γιατί εκφράζει τη δίκαιη εθνική οργή ενός ολόκληρου λαού, που θέλει να ζήσει ελεύθερος στην Πατρίδα του!

Προπαντός, να μην ξεχνάμε ότι το πρόβλημα δεν είναι τοπικό. Η παγκοσμιοποίηση είναι η δύναμη πίσω από την λαθρομετανάστευση και είναι η λαθρομετανάστευση ένα από τα όπλα της για να καταστρέψει Έθνη και Πατρίδες! Το Σύστημα υπηρετεί τα σχέδια της ξενοκρατίας, υπηρετεί την Παγκοσμιοποίηση και ΕΝΑΝΤΙΑ στο Σύστημα είναι που πρέπει να δοθεί ο Αγώνας για Πατρίδα και Ελευθερία, για Ταυτότητα Εθνική και Πίστη.

Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος
Γενικός Γραμματέας Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή

Exit mobile version