Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η πατριδοκαπηλία της Ν.Δ. χωρίς μάσκα

Η πατριδοκαπηλία της Ν.Δ. χωρίς μάσκα

Βήμα: “Η κυβέρνηση πληρώνει την πατριδοκαπηλία με αφορμή προσφυγικό και συμφωνία των Πρεσπών

Όλοι γνωρίζουμε σε ποιον ανήκει η εφημερίδα “ΤΟ ΒΗΜΑ” και ποιο κόμμα στήριξε προεκλογικά και το στηρίζει. Ινστρούκτορας της Ν.Δ., ο Πρετεντέρης και μαζί με αυτόν ολόκληρο το γνωστό εκδοτικό συγκρότημα, που έχει παίξει εξαιρετικά βρώμικο ρόλο στην δημόσια ζωή της χώρας.

Στην εφημερίδα “ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ”, δημοσιεύθηκαν αρκετά άρθρα για το “μεταναστευτικό”, όπως αποκαλούν το θέμα των λαθρομεταναστών και υπήρξε προσπάθεια να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα, αλλά δεν κατόρθωσαν να αποφύγουν να γράψουν και αλήθειες για να σώσουν τα προσχήματα.

Σε άρθρο με τίτλο “Εγκλωβισμένη στο μεταναστευτικό – η κυβέρνηση αναζητεί λύση στον γόρδιο δεσμό, την ώρα που ακραία στοιχεία αλωνίζουν στα νησιά”, αναφέρει ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατήργησε το υπουργείο μετανάστευσης, που αναγκάστηκε να το επαναφέρει τον Ιανουάριο και ότι παράλληλα καλλιέργησε προσδοκίες στους “υπερδεξιούς” ότι θα κλείσει τα σύνορα! Προφανής η σκοπιμότητα της καλλιέργειας αυτών των προσδοκιών και στόχος τους, που δεν έκρυψαν άλλωστε, οι ψήφοι της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει όμως το άρθρο του διευθυντή του Βήματος, Αντώνη Καρακούση, με τον τίτλο που τα λέει όλα: “ΤΟ ΤΙΜΗΜΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΚΑΠΗΛΙΑΣ”.

Στο άρθρο του, ο Καρακούσης αναφερόμενος στην προεκλογική περίοδο, γράφει χαρακτηριστικά: “Ο τότε αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης και νυν πρωθυπουργός, στην προσπάθειά του να συγκρατήσει εντός των νεοδημοκρατικών τειχών τους δεξιούς και ακροδεξιούς ψηφοφόρους της Βόρειας Ελλάδας, ευνόησε τις αντιδράσεις κατά της συγκεκριμένης συμφωνίας… Όλες οι αποφάσεις και οι επιλογές έχουν τις συνέπειές τους, το κύμα πατριδοκαπηλίας και εθνικιστικής έξαρσης βρήκε πεδίο έκφρασης στο Βόρειο Αιγαίο.”

Τα ίδια και χειρότερα σε άλλο ανυπόγραφο κείμενο, δίπλα από το άρθρο του διευθυντή του Βήματος με τίτλο “Προβληματισμός μετά τα πρωτοφανή επεισόδια”, στο οποίο τονίζεται χαρακτηριστικά: “Η κυβέρνηση πληρώνει την πατριδοκαπηλία που καλλιεργήθηκε με αφορμή το προσφυγικό, αλλά και την συμφωνία των Πρεσπών”.

Αυτήν την πατριδοκαπηλία, όπως όλοι διαπιστώνουμε, καλείται να την πληρώσει ακριβά ο Ελληνικός Λαός με ανυπολόγιστες συνέπειες και βεβαίως την πλήρωσε πολύ ακριβά το Κίνημά μας, η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, με εκατοντάδες χιλιάδες καλούς Έλληνες πατριώτες να πέφτουν θύματα της απάτης της Νέας Δημοκρατίας, που οι κομματάρχες της και οι πολιτευτές της γυρίζανε σαν διακονιάρηδες από χωριό σε χωριό και από σπίτι σε σπίτι και έλεγαν ότι θα διώξουν τους λαθρομετανάστες, ότι θα καταργήσουν την συμφωνία των Πρεσπών.

Όλοι αυτοί εγκατέλειψαν ένα Κίνημα ασυμβίβαστο, που είχε πληρώσει και πληρώνει ακριβά το τίμημα της Αλήθειας και ενός ανένδοτου εθνικού αγώνα τόσο για το ζήτημα των λαθρομεταναστών, όσο και της Μακεδονίας.

Στην επιχείρηση “ΠΑΤΡΙΔΟΚΑΠΗΛΙΑ” από την Νέα Δημοκρατία προεκλογικά σημαντικό ρόλο έπαιξαν ιστοσελίδες και φυλλάδες, που παριστάνουν τους “ακροδεξιούς” και τους “πατριώτες” και οι οποίοι κτυπούσαν με κάθε τρόπο με ψευδολογίες και συκοφαντίες την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, στέλνοντας κόσμο έτσι στην Ν.Δ. και φυσικά αυτό δεν το έκαναν δωρεάν… Όλοι αυτοί με αφορμή την πρόσφατη κρίση επανέρχονται δριμύτεροι και παριστάνουν τους εθνικά “ανήσυχους” με σκοπό να συνεχίσουν να παγιδεύουν καλούς Έλληνες, που την κρίσιμη στιγμή θα τους στείλουν πάλι “πακέτο” στις κάλπες για να ψηφίσουν Νέα Δημοκρατία.

Δεν είναι λίγοι όμως μετά τις τελευταίες εξελίξεις αυτοί, που έχουν πλέον αντιληφθεί τον βρώμικο ρόλο που έπαιξαν οι πολιτικοί απατεώνες της Νέας Δημοκρατίας και έχουν μετανιώσει για την ψήφο τους στον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Οι αγώνες οι Εθνικοί, όμως, δεν τελειώνουν και τώρα περισσότερο από ποτέ χρειάζεται να δοθούν με θέληση και επιμονή και υψηλό ηθικό και τους αγώνες αυτούς τους έχει δώσει στο παρελθόν και θα τους δώσει και τώρα και στο μέλλον το Κίνημά μας και όσο για την Νέα Δημοκρατία έχει πλέον ένα νέο όνομα και το όνομα αυτό είναι ΠΑΤΡΙΔΟΚΑΠΗΛΙΑ.

Exit mobile version