Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ομολογία Κουμουτσάκου: Οι λαθρομετανάστες θα φύγουν, αν το αποφασίσουν οικειοθελώς!

Εδώ και μέρες –από τότε που οι… πολυπολιτισμικοί της ψοφοδεξιάς το παίζουν… «των συνόρων φρουροί»- πως τα περί απελάσεων όσων λαθρομεταναστών μπαίνουν καθημερινά στην Ελλάδα από τον Έβρο και τα νησιά, μετά την 1η Μαρτίου, είναι μεγάλο ΠΑΡΑΜΥΘΙ, για να κερδίσει χρόνο η κυβέρνηση των δήθεν… λαθρομεταναστευτοφάγων! Κι ότι τα «προσωρινά» hotspots που στήνονται στην Αττική και στις Σέρρες θα είναι ΜΟΝΙΜΑ!

Εξηγήσαμε δε και τους λόγους. Τους ξαναγράφουμε, γιατί η κυβερνητική προπαγάνδα που επιμένει για το αντίθετο είναι καταιγιστική…

Ότι πρώτον, σε καμμία περίπτωση δεν θα δεχτεί πίσω αυτούς τους λαθρομετανάστες ο Ερντογάν και δεύτερον, ότι η απέλασή τους στις χώρες καταγωγής τους (Αφγανιστάν, Πακιστάν, Ιράκ, Συρία, Σομαλία, Κονγκό, κ.λπ.) είναι ΑΔΥΝΑΤΗ, διότι η Ελλάδα ΔΕΝ έχει υπογράψει συμφωνίες επανεισδοχής με τις χώρες αυτές.

Οπότε, ο μόνος τρόπος για να «απελαθούν» όλοι αυτοί  είναι με τη… θέλησή τους, μέσω της ένταξής τους στα προγράμματα «εθελουσίου επαναπατρισμού» του Διεθνούς Οργανισμού Μετανάστευσης. Αλλά, δεν έφτασαν ως εδώ, για να γυρίσουν εθελοντικά πίσω στις πατρίδες τους!

Συνέντευξη , λοιπόν, στην άκρως συστημική γερμανική εφημερίδα Die Welt έδωσε…

Διαβάστε την συνέχεια στο ethnikismos.net

Exit mobile version