Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Το “Βατερλώ” της ΝΔ στο Βόρειο Αιγαίο! Άρθρο του Ν.Γ. Μιχαλολιάκου

Το “Βατερλώ” της ΝΔ στο Βόρειο Αιγαίο! Άρθρο του Ν.Γ. Μιχαλολιάκου

Θέλουν δεν θέλουν: ΠΑΡΟΥΣΑ, η Χρυσή Αυγή στην Πολιτική ζωή της χώρας – “Χρυσαυγίτες με ακροαριστερούς σε κοινό μέτωπο” – Λέσβος: Ένα κράτος στην υπηρεσία των σχεδίων της Παγκοσμιοποίησης και των ΜΚΟ του Σόρος

Άδικα σπατάλησαν εκατοντάδες ώρες τηλεοπτικού χρόνου από τις 7 Ιουλίου 2019 μέχρι σήμερα, για να πείσουν τον Ελληνικό Λαό ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι πλέον ένας άσχημος εφιάλτης της ψευτοδημοκρατίας τους και ανήκει οριστικά στο παρελθόν! Μάταια έγραψαν άρθρα επί άρθρων σε φυλλάδες και διαδίκτυο ότι δεν υπάρχουμε… Μέσω μιας διαδικασίας, η οποία θυμίζει τελετές πρωτογόνων μιμητικής μαγείας, είπαν πως οι Εθνικιστές “τέλειωσαν”, επιδιώκοντας να πείσουν γι’ αυτό τον Ελληνικό Λαό, αλλά και τους εαυτούς τους!

Χαρακτηριστικό δείγμα το δημοσίευμα του Guardian τον Σεπτέμβριο του 2019, ένα δημοσίευμα γεμάτο ψεύδη και συκοφαντίες από το οποίο και τα παρακάτω: “Ήττα και απομόνωση της νεοναζιστικής οργάνωσης. Σήμερα η σπασμένη σήμανση και οι σφραγισμένες πόρτες του κτιρίου στη Λεωφόρο Μεσογείων 131 έρχονται για να μας πουν μία άλλη ιστορία: αυτή για την άνοδο και τη πτώση της Χρυσής Αυγής στις πλάτες της οργής και της οικονομικής κρίσης, της ρητορικής μίσους … Ο ηγέτης της, Νίκος Μιχαλολιάκος, επιμένει βέβαια πως το κλείσιμο των γραφείων έγινε μόνο για λόγους οικονομικούς.«Αν μπορούσαμε και εμείς να χρωστάμε εκατομμύρια θα τα κρατούσαμε», έγραψε ο Μιχαλολιάκος στο Twitter, σημειώνοντας ότι η οργάνωση απλά επιστρέφει στα «γραφεία της νίκης» της οδού Δηλιγιάννη, εκεί όπου πρωτοξεκίνησε.”

Αυτά έγραφε ο  Guardian και όχι μόνο… Όμως, ο χρόνος, των πάντων ο κριτής και κυβερνήτης και προπαντός τα έργα και οι ημέρες της εξουσίας, φανερώνει τα πάντα.  Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δεν υπάρχει, λένε, αλλά όλοι τους την επικαλούνται, σαν νοοτροπία, σαν λεξιλόγιο, σαν τρόπο σκέψεως και πολιτική επιλογή! Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι εδώ λοιπόν, είτε το θέλουν, είτε δεν το θέλουν!

Στον ΑΝΤ1: “Καλώς ήρθατε στη Χρυσή Αυγή”

“Αν ο 20ός αιώνας σήμανε τη διάψευση της κομουνιστικής ουτοπίας, ο 21ος θα χαρακτηριστεί από την κατάρρευση της φιλελεύθερης.” ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΟΝΔΥΛΗΣ

Απόδειξη γι’ αυτό τα όσα συνέβησαν σε πρωϊνή τηλεοπτική εκπομπή μεγάλης θεαματικότητος, κατά την οποία ο βουλευτής της Ν.Δ., Μπάμπης Παπαδημητρίου, ένα από τα πρώτα “σαρανταπεντάρια” του ΣΚΑΪ και του Μνημονίου, είπε απευθυνόμενος σε “σύντροφο” βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος κατηγορούσε την κυβέρνηση για τα όσα έγιναν και γίνονται στο Βόρειο Αιγαίο, τα εξής: “Κύριε Φάμελλε, καλώς ήρθατε στη Χρυσή Αυγή”! “Ποια Χρυσή Αυγή; Εσείς τροφοδοτείτε τη Χρυσή Αυγή. Έχετε μιλήσει εσείς ο ίδιος για μια ‘καλή Χρυσή Αυγή‘” αντέδρασε άμεσα ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ. “Όταν λέτε ότι φεύγουν οι πολίτες, υιοθετείτε το λεξιλόγιο της Χρυσής Αυγής” συνέχισε ο βουλευτής της Ν.Δ.

Στο επίκεντρο, λοιπόν, του πολιτικού διαλόγου η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, την οποία έχουν κυριολεκτικά εξαφανίσει από όλους τους τηλεοπτικούς σταθμούς, μικρούς και μεγάλους, πανελλήνιους και τοπικούς, οι ολιγάρχες, οι τύραννοι, που εξουσιάζουν την δημόσια ζωή της χώρας. Αυτό όταν μας λένε ότι έχουμε… δημοκρατία! Στη δημοκρατία, ως γνωστόν, ίσχυε το “τις αγορεύειν βούλεται” και αυτό βεβαίως δεν ισχύει σε καμία περίπτωση για την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. 

Μεγάλη η αποτυχία της Νέας Δημοκρατίας στο ζήτημα της λαθρομετανάστευσης. Θράσος από πλευράς του ΣΥΡΙΖΑ να ασκεί κριτική, αφού τα ίδια και χειρότερα έκανε! Γραφικό το θέαμα κάποιων αριστερών, που μια ζωή ήταν οι προστάτες των λαθρομεταναστών και αλληλέγγυοι, να προσπαθούν να εκμεταλλευτούν πολιτικά την δίκαιη οργή των κατοίκων του Βορείου Αιγαίου.

“Στρατός κατοχής” σε επιχείρηση τρομοκρατίας

«Ας λείψει το κράτος, που θα της είναι εμπόδιο ή θα παραμορφώνει την εθνική ψυχή. Αν το κράτος στενοχωρεί το έθνος, πρέπει αναγκαστικά ή να αλλάξει μορφή ή να χαθεί. Το κράτος που εμποδίζει τη φυσιολογία του έθνους, είναι περιττό και βλαβερό». ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ

Στην πραγματικότητα, ό,τι συνέβη και φοβούμεθα ότι θα συμβεί και στο μέλλον και όχι μόνον στο Αιγαίο, αλλά και σε ολόκληρη την Ελλάδα, είναι ότι οι μηχανισμοί του κράτους έχουν τεθεί στην διάθεση και στην υπηρεσία των σχεδίων της παγκοσμιοποίησης και των ΜΚΟ του Σόρος. Η κυβέρνηση της Ν.Δ. έστειλε εκεί δυνάμεις κατοχής σε μια επιχείρηση τρομοκρατίας, η οποία προκάλεσε την αντίδραση του Λαού και βεβαίως δεν είχε καμία κομματική σφραγίδα.

Όμως, όπως είπε ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων, Γερακαράκος, σε συνέντευξή του υπάλληλοι του Λιμενικού προέβησαν σε χειρονομίες κατά αστυνομικών, λέγοντας μάλιστα ότι θα καταθέσει και αναφορά στην Εισαγγελία. Ο κ. Γερακαράκος είπε ακόμη ότι στα επεισόδια της Τετάρτης, «Χρυσαυγίτες ενώθηκαν με ακροαριστερούς σε κοινό μέτωπο και έδερναν τους αστυνομικούς».

Γνωστός ο βίος και η πολιτεία του συγκεκριμένου συνδικαλιστή, που ανήκει στο χώρο της Νέας Δημοκρατίας και ελπίζει κάποτε ότι θα γίνει και βουλευτής, αλλά μάλλον θα μείνει με το όνειρο.

Παραβιάζοντας τον νόμο εδώ και χρόνια υβρίζει και συκοφαντεί την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και βουλευτές του κινήματός μας που είχαν εκλεγεί με την ψήφο του Ελληνικού λαού. Όπως τον Σεπτέμβριο του 2017 όταν αποχώρησε από τα αποκαλυπτήρια μνημείου αστυνομικών γιατί ήταν εκεί οι βουλευτές της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ Γρέγος και Χατζησάββας και μάλιστα στον λογαριασμό του στο facebook, έγραψε τότε ο Γερακαράκος:

«Μετά την πληροφόρηση ότι στην εκδήλωση υπάρχουν μέλη της Χρυσής Αυγής, η μοναδική τιμή που μπορώ να προσφέρω στους Ήρωές μας είναι η αποχώρησή μου … Μορφώματα που απειλούν, όπως κι εμένα κατά καιρούς, αποδεικνύοντας ότι δεν σέβονται τη Δημοκρατία, δεν έχουν θέση στη Δημοκρατία.”

Αυτά τα είπε, όντας αστυνομικός και μη έχοντας το δικαίωμα να παίρνει θέση κομματική εναντίον ενός κόμματος και τα είπε στο καιρό του ΣΥΡΙΖΑ χωρίς κάλυψη κυβερνητική, αλλά κανένας δεν του είπε λέξη…

“Ένα πολιτικό Βατερλώ, που θα γίνει ακόμη χειρότερο στην συνέχεια”

Σε Χίο και Λέσβο αναμετρήθηκαν τις ημέρες αυτές δύο Ελλάδες. Η μια ήταν η Ελλάδα του ΕΘΝΟΥΣ και η άλλη το ψευτορωμαίικο ενός αμφίβολου δήθεν συνταγματικού “πατριωτισμού”, που μόνο Πατριωτισμός δεν είναι, αλλά καταλήγει πολλές φορές ακόμη και σε μια προδοτική “νομιμοφροσύνη” στην υπηρεσία μιας ξενόδουλης εξουσίας.

Θα έπρεπε να ξέρει και ο “αστυνομικός”, κομματάρχης της ΝΔ, και τα “πατριωτικά” δεκανίκια του Κυριάκου Μητσοτάκη, που σιωπούν και η σιωπή τους είναι Ενοχή, ότι στο Βόρειο Αιγαίο για όσα συνέβησαν, ο Λαός είναι οργισμένος και θα υπάρξει και συνέχεια. Εάν δεν το έχουν καταλάβει έχει αρχίσει η φθορά και ο πολιτικός κατήφορος. Ο ζήλος τους όμως για το κόμμα τους και κυρίως το δολερό τους συμφέρον για και από την εξουσία δεν τους αφήνει να αντιληφθούν ότι προσπαθώντας να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα κάνουν τα πράγματα χειρότερα για την Νέα Δημοκρατία, που υπέστη στο Αιγαίο ένα πολιτικό Βατερλώ, που θα γίνει ακόμη χειρότερο στην συνέχεια, αφού και η λαθρομετανάστευση θα κλιμακωθεί και ο Μητσοτάκης σαν απόλυτα “προβλέψιμος”, όπως ο ίδιος έχει δηλώσει, δεν πρόκειται να πάρει τα μέτρα, που θα έπρεπε να πάρει, για να σταματήσει αυτήν την ασύμμετρη απειλή, αυτήν την εισβολή, που υφίσταται η Πατρίδα μας.

Όσο για την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, όσο και εάν εξορκίζει την πολιτική πραγματικότητα ένα ολόκληρο Σύστημα, δεν πρόκειται να την αλλάξει. Δεν πρόκειται να σβήσει αυτό που ήταν και είναι πλέον ΙΣΤΟΡΙΑ… Το ότι όλοι τους, συμφέροντα βρώμικα και εθνοπροδότες πολιτικοί είναι εναντίον μας σημαίνει πολλά και προπαντός ότι πάμε καλά! Το “κυνήγι μαγισσών” εναντίον μας βεβαίως και συνεχίζεται, όπως και το μίσος τους κατά της Χρυσής Αυγής, για το οποίο τους απαντούμε με τους παρακάτω στίχους, παραφράζοντας τον Μεγάλο Ποιητή:

«Κάψτε, κάψτε, στα χαμένα καίτε.
Απ’ τη στάχτη της φωτιάς σας
της Ιδέας ο Χρυσαϊτός 
τις φτερούγες του 
τεντώνει πιο πλατιές 

προς τα ύψη, προς το φως»

 

Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος
Γενικός Γραμματέας Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή

Exit mobile version