Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ο εχθρός εντός των πυλών

Ο εχθρός εντός των πυλών

Υπάρχουν κάποιες ειδήσεις που χρησιμεύουν σαν δείκτες, για να αντιληφθούμε τον βαθμό σήψης της σημερινής κοινωνίας στην χώρα μας.

Μια τέτοια είναι και η πρόσφατη είδηση πως μέλη της «Ελευθεριακής Πρωτοβουλίας Θεσσαλονίκης» έκαναν «ντου», επίθεση δηλαδή στο Κέντρο Διεπιστημονικής Έρευνας και Τεχνολογίας του ΑΠΘ στην Θέρμη, με σκοπό να βανδαλίσουν τα εργαστήρια όπου αναπτύσσεται το ελληνικό μη επανδρωμένο αερόχημα RX-3, δηλαδή το ελληνικό drone.

Το Κίνημα των Εθνικιστών έχει κάνει τρεις τουλάχιστον διαδικτυακές εκπομπές, (μπορείτε να τις βρείτε στην ιστοσελίδα μας) όπου περιγράφεται το έλλειμμα της Ελληνικής στρατιωτικής βιομηχανίας έναντι της τουρκικής σε σχέση με την τεχνολογία drone.

Και όταν -τελικά- υπάρχει μια κίνηση υγείας επί του θέματος και αρχίζει να υπάρχει ανάπτυξη ενός τέτοιου project, το οποίο έχει σοβαρό υπόβαθρο και για αυτά τα αεροχήματα έχει επιδείξει ενδιαφέρον το Πολεμικό Ναυτικό και ο Στρατός, εμφανίζεται μια αναρχική κίνηση που προχωρεί σε προσπάθεια σαμποτάζ.

Το κράτος παρακολουθεί αυτά τα γεγονότα με την «ουράνια γαλήνη» νεκρού.

Οι αριστεροί που έκαναν την επίθεση, σήκωσαν ακόμη και video στο διαδίκτυο. Όμως οι υπηρεσίες ασφαλείας της χώρας, κοιτούν αποσβολωμένες. Δεν παρουσιάζουν καμία επιχειρησιακή δυνατότητα να προστατεύσουν τέτοια ερευνητικά σχέδια, αλλά δεν έχουν ούτε καν την ικανότητα να εντοπίσουν τους σαμποτέρ και να τους τιμωρήσουν παραδειγματικά.

Ενέργειες, που υπονομεύουν την στρατιωτική βιομηχανία και θέτουν σε κίνδυνο την εθνική ασφάλεια, μένουν στα ψιλά των ειδήσεων αλλά και χαμηλά στις προτεραιότητες της ΕΥΠ.

Βλέπετε, προέχει να παρακολουθούνται οι εθνικιστές, να διώκεται το φρόνημα υπέρ Πατρίδος και να εξυπηρετούνται ξένα συμφέροντα.

Δυστυχώς στις μέρες μας έχει μετακινηθεί ο άξονας ανησυχίας κι ενδιαφέροντος των δυνάμεων ασφαλείας του κράτους από τις αριστερές αναρχικές και χρηματοδοτούμενες από τους εχθρούς της χώρας παρακρατικές ομάδες, στα νόμιμα αλλά εθνικιστικά κόμματα, που τους χαλάνε την ηρεμία, καταγγέλλοντας τα κακώς κείμενα στην χώρα.

Οι αναρχοκομμουνιστές απολαμβάνουν μιαν ιδιότυπη ασυλία στην σημερινή Ελλάδα, η οποία εμμονικά και αυτοκαταστροφικά επιμένει να ελέγχει και να διώκει όποιον αγωνιά για το Γένος, την θρησκεία και το μέλλον, παρά τα διαλυτικά στοιχεία της Πέμπτης φάλαγγας. Τέτοιες πολιτικές δεν μπορούν παρά να έχουν δυστοπικό αποτέλεσμα για τον ελληνισμό.

Με τέτοιες πρακτικές αφήνονται ελεύθεροι οι διάφοροι, κομμουνιστοσυμμορίτες να μειώνουν την επιχειρησιακή ικανότητα της Ελλάδος και αυτό την στιγμή της κρίσεως θα αποβεί ίσως και μοιραίο για όλους μας.

Η πολιτική τοποθέτηση της κυβέρνησης φαντάζει άσχετη με τέτοια δρώμενα. Είτε κυβερνούν οι αριστεροί του Αλέξη, είτε οι δήθεν δεξιοί του Κυριάκου, αυτές οι ομάδες δρουν ελεύθερα και ανενόχλητα.

Το ερώτημα είναι απλό και κοφτερό: Ποιος οφελείται; Ποιος έχει τελικά κέρδος από την στρατιωτική αποψίλωση κι απαξίωση της χώρας;

Και μην μου πείτε ότι θα κερδίσει η «ειρήνη» γιατί θα αναγκαστώ να μιλήσω λιμανιώτικα… Η λύση είναι δύσκολη. Πρέπει να εφευρεθεί από την αρχή. Δεν υπάρχει περίπτωση να αναμορφωθούν οι υπηρεσίες ασφαλείας, αν πρώτα δεν αναμορφωθεί η κοινωνία μας και το απαιτήσει.

Προς το παρόν η κοινωνία μας αρέσκεται να βλέπει τουρκοσίριαλς και να κοιτά με συμπάθεια τους δολοφόνους της, δηλαδή τις δεκάδες αναρχοκομμουνιστικές ομάδες «αντίστασης». Ο αποχαυνωμένος αστός κάνει μιαν αντίστροφη προβολή της δικής του απραξίας στις δράσεις τέτοιων ομάδων και ουσιαστικά γίνεται έρμαιο του δυνάστη του, πάσχει δηλαδή από ένα ιδιότυπο Σύνδρομο Στοκχόλμης.

Η θεραπεία είναι η προσεκτική, συνεπής και μεθοδική ανάπτυξη εθνικής συνείδησης, με ισχυρές δόσεις ενημέρωσης και γνώσης.

Δυστυχώς όμως για όλους μας, ο χρόνος πιέζει αμείλικτα. Δεν έχουμε περιθώρια να αντιμετωπίσουμε αυτά τα ζητήματα με άνεση.

Ας αφήσουν οι ειδικοί και οι κυβερνώντες τα παραμύθια κι ας προστατεύσουν επιτέλους την χώρα, από τους αληθινούς εξωτερικούς κι εσωτερικούς εχθρούς. Αλλιώς η ήττα του ελληνισμού είναι πολύ κοντά.

ΜΥΡΜΙΔΟΝΑΣ

Exit mobile version