Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η αυγή της θλίψης και η Χρυσή Αυγή

Η αυγή της θλίψης και η Χρυσή Αυγή

Είναι γεγονός πως στη νεότερη ιστορία του Ελληνικού Έθνους υπήρξαν περίοδοι όπου η θλίψη, η δυστυχία και ο μαρασμός δεν έκαναν εκπτώσεις. Στη διάρκεια αυτών των χρόνων, ο Ελληνικός Λαός στάθηκε στο ύψος του πληρώνοντας σίγουρα βαρύ τίμημα σε αίμα. Στη σύγχρονη εποχή όμως, με ανίκανες κυβερνήσεις και ακόμα περισσότερο δειλές αντιπολιτεύσεις η θλίψη φτάνει σε νέα επίπεδα, πολλές φορές οδηγώντας σε μια παθητική στάση αντιμετώπισης της πραγματικότητας.

Στη περίοδο που διανύουμε, η χώρα έχοντας βγει πραγματικά λαβωμένη και διχασμένη από την τελευταία 10ετία μνημονικής επίθεσης των τρωκτικών, η θλίψη κάνει και πάλι την εμφάνισή της, αυτή τη φορά ως αποτέλεσμα μιας συντονισμένης επίθεσης σε όλους τους τομείς τόσο από τους ξένους «συμμάχους» όσο και από τους εγχώριους πολιτικούς αγύρτες.

Ο Λαός πάντοτε αφελής και πάντοτε προδομένος επέλεξε και πάλι μέσω της δημοκρατικής γιορτής των εκλογών να εμπιστευτεί τους ίδιους πολιτικούς απατεώνες που διαχειρίζονται τις τύχες του Έθνους χωρίς καμία ιδιαίτερη εθνική συνείδηση. Μέσα λοιπόν σε αυτή την κατάσταση έχουμε έναν πρωθυπουργό, που όσο και αν θέλουμε να πιστεύουμε πως η «καλή» τύχη που περιβάλει το όνομά του είναι αστικός μύθος, τόσο αποδεικνύεται πως η συμφορά, όχι για τον ίδιο, αλλά για τη χώρα συνεχίζεται.

Μετά από 8 μήνες διαχείρισης των πραγμάτων από τους ψευτοπατριώτες της ΝΔ η κατάσταση είναι στάσιμη την οικονομία. Οι πολίτες βλέπουν το δόγμα νόμος και τάξη να εφαρμόζεται όχι υπέρ τους, αλλά εναντίον τους. Οι αστυνομικές δυνάμεις αντιμετωπίζουν κρίση ταυτότητας κατά τα λεγόμενά τους και μέσα στη γενική κατάσταση πτώσης, τα ΜΜΕ προπαγανδίζουν την ανύπαρκτη θετική πορεία των κυβερνόντων επηρεάζοντας μέσω πλύσης εγκεφάλου τις δημοσκοπικές προτιμήσεις των Ελλήνων, ακόμα και αν οι ίδιοι γύρω τους βιώνουν την παρακμή.

Μέσα στη γενικότερη θλίψη που ύπουλα έχει φωλιάσει στις ψυχές των περισσοτέρων η απειλή μιας πανδημίας σε συνδυασμό με τις τουρκικές προκλήσεις και δηλώσεις των ίδιων πως θα επιτρέψουν 1.000.000 εγκλωβισμένους από το κατεχόμενο Συριακό Ιντλίμπ να περάσουν την Ελλάδα δημιουργούν ένα εκρηκτικό μίγμα. Η αντιμετώπιση από έναν επικίνδυνο πρωθυπουργό είναι δηλώσεις εκτός τόπου και χρόνου με βαρύγδουπους τίτλους από τους κυβερνητικούς παπαγάλους των ΜΜΕ που καμία σχέση δεν έχουν με την ζοφερή πραγματικότητα.

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ οργανώνεται και δίνει ήδη έναν τιτάνιο Αγώνα, από τις δικαστικές αίθουσες της σκευωρίας μέχρι τις γειτονιές και τους δρόμους. Με περιορισμένα οικονομικά μέσα, παλεύει με θεούς και δαίμονες για να κρατήσει τη φλόγα αναμμένη. Στόχος μας δεν είναι να πεινάσει ο Λαός και να τιμωρηθεί για τις επιλογές του και ούτε παρακαλάμε για την ψήφο του. Στόχος μας είναι να αντιληφθεί πως μόνο μια ριζική αλλαγή, μια εθνική διακυβέρνηση είναι η μόνη λύση ώστε να μπει ανάχωμα στις επιταγές της παγκοσμιοποίησης.

Ως Λαϊκό και Εθνικιστικό Κίνημα είμαστε δίπλα στο Λαό και καλούμε κάθε συνειδητοποιημένο πατριώτη να ενταχθεί στις τάξεις μας, όχι όμως για τα ιδιοτελή συμφέροντά του, αλλά για το Εθνικό σκοπό που μόνο η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ πρεσβεύει. Ακόμα και αν μάχη φαίνεται χαμένη, εμείς οφείλουμε να είμαστε παρόντες, εμπνεόμενοι από τον ιδεαλισμό που καίει μέσα μας, μοναδικό οδηγό των πράξεών μας για την Ελλάδα των ονείρων μας.

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΛΙΟΚΟΣ

Exit mobile version