Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δίωξη πυροσβέστη γιατί έλαβε μέρος σε διαδήλωση στην Χίο – Περισσότερες από 60 δικογραφίες κατά Ελλήνων!

Δίωξη πυροσβέστη γιατί έλαβε μέρος σε διαδήλωση στην Χίο - Περισσότερες από 60 δικογραφίες κατά Ελλήνων!

ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΤΕ ΘΑ ΔΙΩΞΕΙ ΤΙΣ Μ.Κ.Ο. Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ; ΑΠΑΝΤΗΣΗ: ΠΟΤΕ!

Τελικά κάποιοι θα πρέπει να αποφασίσουν: είναι διαφορετική η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας για τα όσα διέταξε και έγιναν σε Χίο και Μυτιλήνη και διαφορετική αυτή, που μέσα σε πανικό για την πολιτική της ήττα, αποφάσισε να κάνει το αυτονόητο και να φυλάξει τα σύνορα στον Έβρο; Πρέπει να αποφασίσουν, αυτοί που έβριζαν την Νέα Δημοκρατία γιατί διέταξε να κτυπήσουν τους Έλληνες μέσα στα ίδια τους τα σπίτια στα νησιά του Βορείου Αιγαίου, από αυτήν που παριστάνει, προκαλώντας γέλια, τον Νικηταρά τον Τουρκοφάγο στις Καστανιές του Έβρου.

Δείγμα της πολιτικής της Νέας Δημοκρατίας και το γεγονός ότι ετέθη σε δίωξη πειθαρχική και σε διαθεσιμότητα ένας πυροσβέστης της Χίου, σε διαδήλωση που έγινε κοντά σε χοτ σποτ της νήσου. Και όχι μόνο! Δικογραφίες σε βάρος τουλάχιστον 65 ατόμων έστησαν οι “εθνικόφρονες” της Νέας Δημοκρατίας για τα επεισόδια σε Λέσβο και Σάμο, επεισόδια που προκλήθηκαν κυρίως λόγω της αστυνομικής βίας!

Και επιτέλους, πρέπει να μας το πουν ξεκάθαρα, αυτοί που παριστάνουν τους “πατριώτες”, τι διαφορετικό θα έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ στα νησιά από αυτά που έκανε η Νέα Δημοκρατία; Δεν είναι κακό να πουν αυτό που είναι, χωρίς περίπλοκες αναλύσεις. Δεν είναι ντροπή να υποστηρίζουν την Νέα Δημοκρατία, αφού καμιά δουλειά δεν είναι ντροπή…

Exit mobile version