Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

“Νόμος και τάξη” στον καιρό της ΝΔ: Άλλη μία επίθεση κατά αστυνομικών στα Εξάρχεια

“Νόμος και τάξη” στον καιρό της ΝΔ: Άλλη μία επίθεση κατά αστυνομικών στα Εξάρχεια

Το παραμύθι της Ν.Δ. καλά κρατεί… Τηλεοπτικοί σταθμοί και εφημερίδες είτε δεν αναφέρουν τίποτε, είτε περνούν στις ειδήσεις των πίσω σελίδων με ψιλά γράμματα τα όσα συνεχίζουν να γίνονται στα Εξάρχεια!

Το βράδυ του Σαββάτου 7 Μαρτίου 2020, ομάδα αναρχοκομμουνιστών έκανε επίθεση με πέτρες, ξύλα και ρόπαλα εναντίον Αστυνομικών, που περνούσαν από την οδό Τζαβέλα. Μετά από αστυνομι ηξηκή επιχείρηση που ακολούθησε προχώρησαν στην προσαγωγή τριών ατόμων, δύο Ελλήνων και ενός αλλοδαπού. Οι προσαγωγές έγιναν συλλήψεις και σχηματίστηκε δικογραφία για σωματικές βλάβες και διατάραξη οικιακής ειρήνης. Δηλαδή για πλημμελήματα. Και όπως συμβαίνει κάθε φορά, αφέθηκαν ελεύθεροι.

Επιπλέον, για μια ακόμη φορά κατόπιν άνωθεν εντολών, οι Αστυνομικοί που ήταν αυτόπτες μάρτυρες δεν πήγαν να καταθέσουν και εάν δεν πάνε να καταθέσουν και στο Δικαστήριο, όπως συνήθως συμβαίνει, τελικά οι κατηγορούμενοι αθωώνονται…

Το άβατο των Εξαρχείων λοιπόν, συνεχίζεται, αλλά συνεχίζεται και το παραμύθι της Ν.Δ. για “νόμο και τάξη” και η προπαγάνδα των ΜΜΕ.

Exit mobile version