Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Νέες ανησυχίες για τo Eθνικιστικό Κίνημα: “Δεν τελειώσαμε με την Χρυσή Αυγή”

Νέες ανησυχίες για τo Eθνικιστικό Κίνημα: “Δεν τελειώσαμε με την Χρυσή Αυγή”

“Ένα ανησυχητικό στοιχείο επιφύλασσε η δημοσκόπηση της Alco που δημοσιεύτηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Open και αφορούσε την επανεμφάνιση της Χρυσής Αυγής”…

Έδωσαν αγώνα σκληρό για οκτώ ολόκληρους μήνες, προκειμένου να πείσουν ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ τέλειωσε! Δημοσιεύματα σε εφημερίδες και το διαδίκτυο γεμάτο από σχετικές ειδήσεις μαζί με αποχωρήσεις κάποιων πολύ μεγάλων και επωνύμων στελεχών, που δεν τους ήξερε ούτε η μάνα τους… Ίδρυση κομμάτων και πολλά άλλα! Ήδη έχουν αρχίσει να καταλαβαίνουν ότι το μοναδικό Εθνικιστικό Κίνημα στην Ελλάδα υπάρχει και αγωνίζεται και έγραψε σχετικά με την τελευταία δημοσκόπηση γνωστή ιστοσελίδα:

TheCaller.gr: “Το ανησυχητικό στοιχείο στη δημοσκόπηση της Alco – Επιστρέφει η Χρυσή Αυγή; Ένα ανησυχητικό στοιχείο επιφύλασσε η δημοσκόπηση της Alco που δημοσιεύτηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Open και αφορούσε την επανεμφάνιση της Χρυσής Αυγής… Το ναζιστικό μόρφωμα, το οποίο δεν κατάφερε να μπει στη βουλή στις εκλογές της 7ης Ιουλίου φαίνεται να διεκδικεί με αξιώσεις την επάνοδό του στο ελληνικό κοινοβούλιο, προφανώς εκμεταλλευόμενο όλα όσα συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα στα σύνορα, χερσαία και θαλάσσια, με τους μετανάστες και πρόσφυγες. Στην πρόθεση ψήφου επί των εγκύρων πιάνει το 3% που είναι το «κατώφλι» εισόδου κόμματος στη Βουλή. Σε κάθε περίπτωση πρόκειται για ένα δυσάρεστο στοιχείο στην έρευνα, καθώς δείχνει ότι ενδεχομένως δεν τελειώσαμε ακόμη με τη Χρυσή Αυγή…”

Exit mobile version