Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Κοινές περιπολίες με τους Τούρκους θέλει ο Μητσοτάκης στον Έβρο!

Κοινές περιπολίες με τους Τούρκους θέλει ο Μητσοτάκης στον Έβρο!

Στην πρόσφατη επίσκεψή του στην Γερμανία, ο Έλληνας πρωθυπουργός, η Καγκελάριος Μέρκελ και ο Γερμανός κυβερνητικός εκπρόσωπος χαρακτήρισαν ως «απελπισμένους» τους λαθρομετανάστες, που … πολιορκούν την Ελλάδα!

“Απελπισμένοι” όλοι αυτοί με τις τουρκικές σημαίες οι τζιχαντιστές, που ορμούν σαν λυσσασμένοι στα ελληνικά σύνορα;! Όμως, αυτό δεν είναι τίποτε μπροστά στα όσα είπε στην συνέντευξη τύπου που έδωσε στην Γερμανία! Πριν αναφερθούμε σε αυτές, να αναφέρουμε ότι ο Μητσοτάκης έκανε τις δηλώσεις στα Γερμανικά και θα έπρεπε να ξέρει ότι όταν κάποιος πηγαίνει στο εξωτερικό σαν εκπρόσωπος της χώρας του, δεν κάνει επίδειξη γνώσεως ξένων γλωσσών, αλλά χρησιμοποιεί την γλώσσα του Έθνους του και πόσο μάλλον όταν αυτή είναι τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ! Είπε λοιπόν ο Μητσοτάκης:

“Στο μεταναστευτικό εισερχόμαστε σε νέα φάση. Αν ο Τούρκος Πρόεδρος επιθυμεί να αναθεωρηθεί η κοινή δήλωση ΕΕ – Τουρκίας για το μεταναστευτικό που ο ίδιος κατεδάφισε στην πράξη, τότε να προβεί σε κινήσεις: Να αποσύρει τους απελπισμένους από τον Έβρο και να πάψει να διασπείρει fake news και προπαγάνδα και να εξετάσει και άλλες πιθανές βελτιώσεις, όπως π.χ. κοινές περιπολίες για τον έλεγχο των ροών και στα τουρκικά σύνορα. Οι επιστροφές όσων παρανόμως περνούν στην Ελλάδα να γίνονται όχι μόνο από τα νησιά αλλά και από την ενδοχώρα. Η Ελλάδα πάντοτε αναγνώριζε και αναγνωρίζει ότι η Τουρκία έχει να διαδραματίσει κρίσιμο ρόλο στη διαχείριση του προσφυγικού, αλλά αυτό δεν μπορεί να γίνει υπό συνθήκες απειλών και εκβιασμών”.

Από όσα είπε κρατάμε το “απελπισμένους”, που είναι ενάντια στην κοινή λογική και την πραγματικότητα. Θεωρούμε εθνικά απαράδεκτο να μιλάει για κοινές περιπολίες με τους Τούρκους για τον έλεγχο των λαθρομεταναστών και εκτός από απαράδεκτο και εντελώς ανόητο, αφού οι Τούρκοι τους στέλνουν! Όσο για τις περίφημες “επιστροφές”, βρίσκονται μόνον στην φαντασία του και στην προπαγάνδα της Ν.Δ. Επιπλέον, το να αναγνωρίζει ότι η Τουρκία έχει να διαδραματίσει κρίσιμο ρόλο στην διαχείριση του προσφυγικού, αυτό αποτελεί αναγνώριση ενός ρόλου στην Τουρκία για το οποίο είναι όχι μόνο ακατάλληλη, αλλά και επικίνδυνη.

Τα βλέπουν αυτά οι υμνολόγοι – δήθεν πατριώτες – του Μητσοτάκη; 

Exit mobile version