Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Μία ακόμη διαγραφή “ρατσιστή” από την ΝΔ

Μία ακόμη διαγραφή “ρατσιστή” από την ΝΔ

Ένα ακόμη στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας διεγράφη με εντολή Μητσοτάκη γιατί τόλμησε να κάνει σχόλιο στο διαδίκτυο, το οποίο θεωρήθηκε “ρατσιστικό”. Όποιος τολμά να πει τα αυτονόητα για τους λαθρομετανάστες, διαγράφεται σε χρόνο μηδέν από την Ν.Δ., που δεν έπαψε ποτέ να είναι ένα κόμμα, που έχει πάρει πολλές φορές θέση υπέρ των λεγομένων “προσφύγων” και “μεταναστών”.

Για την τελευταία διαγραφή έγραψε μάλιστα καθημερινή εφημερίδα: “Kontranews: Το ότι στους κόλπους του κυβερνώντος κόμματος, στην ίδια την κομματική του δομή, έχουν «αναρριχηθεί» διάφορα ακροδεξιά «σαπρόφυτα», το αντιλαμβάνεται και ο πιο φανατικός οπαδός του τελευταίου. Έχουμε χάσει το μέτρημα, άλλωστε, με τις διαγραφές κομματικών στελεχών, των οποίων τοποθετήσεις θα ταίριαζαν μόνο σ` ένα χώρο, όπως η «Χρυσή Αυγή.”

Πράγματι πολλές τοποθετήσεις στελεχών και οπαδών της Νέας Δημοκρατίας σήμερα εκφράζονται μόνο από την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Δυστυχώς, όμως στις τελευταίες εκλογές με μια αδίστακτη και πονηρή ψηφοθηρία, η Ν.Δ. παρουσιάστηκε σαν δήθεν κόμμα εθνικό και συκοφάντησε με κάθε τρόπο την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ότι συνεργάζεται με τον ΣΥΡΙΖΑ και αυτό όταν είναι γνωστό ότι η Ν.Δ. στην Βουλή ψήφισε σχεδόν όλα τα αντεθνικά νομοθετήματα του Αλέξη Τσίπρα σε αντίθεση με την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ που τα καταψήφισε.

Exit mobile version