Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΜΚΟ για λαθρομετανάστες και… αποτεφρωτήριο νεκρών

ΜΚΟ για λαθρομετανάστες και… αποτεφρωτήριο νεκρών

ΠΟΤΕ ΘΑ ΔΙΩΞΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΙΣ ΜΚΟ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Ν.Δ.;

Ο ρόλος που έχουν παίξει οι ΜΚΟ στο θέμα των λαθρομεταναστών είναι σκοτεινός και αντεθνικός. Η Ν.Δ. δεν κάνει τίποτε για να τους διώξει από την χώρα μας και να περιορίσει την δράση τους. Χαρακτηριστικό παράδειγμα για το τι κάνουν οι ΜΚΟ στην Ελλάδα, μία από αυτές για την οποία διαβάζουμε: Παρεμβάσεις στους καταυλισμούς: Η ΑΡΣΙΣ,
προσπαθώντας να συνεισφέρει στην αντιμετώπιση της προσφυγικής κρίσης, υλοποιεί μια σειρά από παρεμβάσεις σε καταυλισμούς σε όλη την Ελλάδα: στη Βόρεια Ελλάδα, στα νησιά, στην Ήπειρο, στην Κεντρική Ελλάδα.

9 Μαρτίου 2020 – ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: Πρόσφυγες που κουβαλούν τραύματα στο σώμα και την ψυχή τους

“Σύμφωνα με τη συντονίστρια του προγράμματος «Υποστήριξης Θυμάτων Βασανιστηρίων (VOT) της ΑΡΣΙΣ, Κατερίνα Χονδρού, από τον Νοέμβριο του 2018 έχουν ενταχθεί σ’ αυτό 108 άντρες και 22 γυναίκες, ηλικίας 18 έως 35 ετών, πρόσφυγες από τη Συρία, το Ιράκ, το Ιράν, το Αφγανιστάν και αφρικανικές χώρες.”

Είναι η μοναδική “ανθρωπιστική” δράση η προστασία των “προσφύγων” αυτής της ΜΚΟ; Όχι και διαβάζουμε σχετικά: “Το πρώτο αποτεφρωτήριο  στην Ελλάδα είναι γεγονός και από τις 30 Σεπτεμβρίου λειτουργεί κανονικά. Η HuffPost Greece μίλησε με τον κ. Αντώνη Αλακιώτη, μέλος του ΔΣ του Αποτεφρωτηρίου Ριτσώνας και πρόεδρο της Ελληνικής Εταιρείας Αποτέφρωσης. Το αποτεφρωτήριο Ριτσώνας δημιουργήθηκε από την Υπηρεσία Αποτέφρωσης Νεκρών ΑΕ, η οποία αποτελεί μια σύμπραξη της Αστικής Μη κερδοσκοπικής Οργάνωσης «Ελληνική Εταιρεία Αποτέφρωσης» και της εταιρείας Άρσις.”

Τι σχέση αλήθεια, μπορούν να έχουν οι λαθρομετανάστες με την αποτέφρωση νεκρών;… Τα συμπεράσματα δικά σας!

Exit mobile version