Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δεν είδαν οι “πατριώτες” το 3% της Χρυσής Αυγής

Δεν είδαν οι “πατριώτες” το 3% της Χρυσής Αυγής

Λύσσαξαν από τον Ιούλιο και για οκτώ ολόκληρους μήνες, τα “παπαγαλάκια” του Μητσοτάκη, οι μισθοφόροι της Ν.Δ., που παριστάνουν τους “πατριώτες” και είναι η πέμπτη φάλαγγα των φιλελεύθερων εθνομηδενιστών μέσα στις τάξεις των Εθνικιστών, λύσσαξαν κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, την οποία με συνεχή δημοσιεύματα σε έντυπα και διαδίκτυο παρουσιάζουν ότι δεν υπάρχει, ότι διαλύθηκε, ότι εξαφανίστηκε.
Έτσι ήταν απόλυτα φυσικό, ιστοσέλιδες “πατριωτικές”, που στο παρελθόν υμνούσαν την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και αυτό για να αποκτήσουν την καλή έξωθεν μαρτυρία στον κατάλληλο χρόνο να την κτυπήσουν, όλοι αυτοί οι μισθοφόροι του συστήματος δεν είδαν την δημοσκόπηση της Alco, η οποία μάλιστα παρουσιάστηκε σε ένα τηλεοπτικό σταθμό πανελλήνιας εμβέλειας και δεν είπαν λέξη.

Συνωμοσία της σιωπής απ’ άκρη σ’ άκρη και κατά τα άλλα είναι “φίλοι” της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και το μόνο που θέλουν είναι να φύγει ο Μιχαλολιάκος. Εάν όμως ήταν φίλοι της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, γιατί την πολέμησαν προεκλογικά; Γιατί τώρα υμνολογούν από το πρωί ως το βράδυ τον Μητσοτάκη;

Είναι γεγονός ότι παρέσυραν αρκετούς καλούς Έλληνες με την βρώμικη και ύπουλη τακτική τους. Επιτέλους να ξυπνήσουν όσοι ακόμα δεν τους έχουν καταλάβει, είναι εχθροί της εθνικιστικής Ιδέας και όχι δήθεν αντικειμενικοί κριτές…

Στο ίδιο μήκος κύματος και κάποιοι δήθεν “ακομμάτιστοι πατριώτες”,  που δεν θέλουν κόμματα, αλλά δεν λένε λέξη κατά της Νέας Δημοκρατίας. Παρασύρουν πολλούς αγνούς Έλληνες στους οποίους προβάλλουν ένα δήθεν υπερκομματικό προσωπείο, αλλά στην πραγματικότητα υπηρετούν το σύστημα και την Ν.Δ. και για αυτό δεν τους ενοχλεί κανείς, αλλά για αυτούς θα επανέλθουμε.

Exit mobile version