Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ο ΣΥΡΙΖΑ και η “ΑΥΓΗ” δεν βλέπουν τον κίνδυνο στους λαθρομετανάστες, αλλά στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!

Ο ΣΥΡΙΖΑ και η “ΑΥΓΗ” δεν βλέπουν τον κίνδυνο στους λαθρομετανάστες, αλλά στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!

Πρόβλημα υπαρξιακό στην πάντα εθνομηδενιστική αριστερά και δεν αναφερόμαστε στους όχι λίγους πατριώτες, οι οποίοι έχουν εγκλωβιστεί στην αριστερά ο καθένας για τον δικό του λόγο, αλλά για την απάνθρωπη και αντεθνική θεώρηση της αριστεράς, η οποία για πολλά χρόνια ήταν ο προστάτης της λαθρομετανάστευσης και ο μόνιμος συκοφάντης του Κινήματός μας, που ήταν το μοναδικό που μιλούσε για το σοβαρό αυτό ζήτημα.

Έτσι λοιπόν από την μια πλευρά υπάρχουν δηλώσεις από πλευράς ΣΥΡΙΖΑ και ΚΚΕ, που σχεδόν υπερασπίζονται την πολιτική Μητσοτάκη και από την άλλη οι μόνιμα φανατικά ανθέλληνες, που δεν βλέπουν τα όσα συμβαίνουν στα σύνορα, αλλά ανησυχούν για την μελλοντική άνοδο της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ! Έτσι, η εφημερίδα του ΣΥΡΙΖΑ, έγραψε:

“Αυγή: Το θηρίο είναι εδώ “Απάνθρωπη δημοκρατία δεν νοείται, όπως και δημοκρατικός φασισμός. Κανένα «εχθρό» δεν κυνηγούν οι οπλισμένοι «πολιτοφύλακες»… Ήδη οι πληροφορίες συγκλίνουν ότι υπάρχει ένα 22χρονος Σύρος νεκρός. Ή «Χρυσή Αυγή» συγκροτεί στη Θράκη ομάδες πολιτοφυλακής. Το Die Linke καταγγέλλει ότι ομάδες Γερμανών νεοναζί προσεγγίζουν τα ελληνοτουρκικά σύνορα στον Έβρο. Ας πληροφορήσει κάποιος τον πρωθυπουργό ότι το θηρίο είναι εδώ…”

Όπως διαβάσατε παραπάνω η εφημερίδα της αριστεράς υιοθετεί πλήρως την προπαγάνδα του Ερντογάν περί “νεκρού” και μάλιστα Σύρου στα σύνορα, ενός “νεκρού”, που δεν ξέρει κανείς και υπάρχει μόνον στην προπαγάνδα της Τουρκίας και των ελληνοφώνων αντιρατσιστών.

Exit mobile version