Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Οι λαθρομετανάστες και η πρώτη ομιλία του Γ.Γ. της Χρυσής Αυγής στην Βουλή

Οι λαθρομετανάστες και η πρώτη ομιλία του Γ.Γ. της Χρυσής Αυγής στην Βουλή

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη μιλάει για απελάσεις, που ποτέ δεν πρόκειται να γίνουν, μιλάει για επαναπατρισμό όλων όσων βρίσκονται στην Πατρίδα μας παράνομα, που και αυτό δεν πρόκειται να γίνει ποτέ και όμως τους χειροκροτούν όλοι οι πληρωμένοι ρουφιάνοι, που κυριαρχούν σε αυτό που λένε ενημέρωση και αποτελεί προπαγάνδα του χειρότερου είδους!

Και ήταν 7 Ιουλίου του 2012 και ήταν η πρώτη ομιλία του Γ.Γ. της Χρυσής Αυγή στην Βουλή, στην οποία μίλησε για απελάσεις και κλείσιμο των συνόρων. Από τα πρακτικά της Βουλής τα παρακάτω:

“Ν.Γ.ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ, 7-7-2012: “Αναφέρθηκε, επίσης, ο κύριος Πρωθυπουργός και στους λαθρομετανάστες, τους οποίους αποκάλεσε «παράνομους μετανάστες» και είπε ότι θα αρχίσει διακομματικός διάλογος. Εμείς άλλα είχαμε ακούσει στην προεκλογική περίοδο και, δυστυχώς, για τη Νέα Δημοκρατία όχι μόνο εμείς, αλλά και ολόκληρος ο ελληνικός λαός. Εμείς είχαμε ακούσει φράσεις, όπως «θα επανακτήσουμε τις πόλεις και τα χωριά μας» και όχι ότι θα αρχίσει διάλογος. Κάποιοι σ’ αυτήν τη χώρα φαίνεται ότι δεν έχουν αντιληφθεί την κοινωνική ζούγκλα, η οποία επικρατεί στην πατρίδα μας.

Η Ελλάδα με τα εκατομμύρια παράνομους ξένους, που ανάμεσά τους, όπως αποδεικνύουν οι αριθμοί, βρίσκονται πολλοί εγκληματίες, αντιμετωπίζει μια ασύμμετρη απειλή. Έχουμε καθημερινά ληστείες και δολοφονίες με Καλάσνικοφ και οι φυλακές είναι γεμάτες από ξένους. Όλα αυτά δεν αντιμετωπίζονται με διάλογο, κυρίες και κύριοι Βουλευτές, αλλά με άμεσα και αποφασιστικά μέτρα. Η Χρυσή Αυγή σ’ αυτό το σημείο παραμένει σταθερή στη θέση της. Απέλαση και προώθηση των λαθρομεταναστών στις χώρες καταγωγής τους.”

Exit mobile version