Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

“Κατατρεγμένους” και “απελπισμένους” χαρακτήρισε ο Μητσοτάκης τους λαθρομετανάστες!

“Κατατρεγμένους” και “απελπισμένους” χαρακτήρισε ο Μητσοτάκης τους λαθρομετανάστες!

Αφού, λοιπόν, είναι “κατατρεγμένοι” μήπως το κράτος της ΝΔ αφήσει να έρχονται πάλι οι… “κατατρεγμένοι”;

Την ίδια ώρα που τα “πατριωτικά” δεκανίκια του Μητσοτάκη τον παρουσιάζουν σαν… στρατάρχη και υμνολογούν την κυβέρνηση της Ν.Δ., χαρακτηρίζοντας την “εθνική”, ο ίδιος ο Μητσοτάκης σε αντίθεση με το πνεύμα της συντριπτικής πλειοψηφίας του λαού μας, δηλώνει επίσημα ότι όλοι αυτοί, που έχουν μαζευτεί στα σύνορά μας και οι εκατοντάδες χιλιάδες, που έχουν περάσει τα τελευταία χρόνια στα νησιά μας, δεν είναι τίποτε άλλο από “κατατρεγμένοι” και “απελπισμένοι”! Αυτό δήλωσε στην πρόσφατη περιοδεία του στην Ευρώπη.

“Είναι σαφές ότι πρέπει να οδηγηθούμε άμεσα σε μια έμπρακτη αποκλιμάκωση της κρίσης. Μια αποκλιμάκωση και στα βόρεια σύνορά μας -στον Έβρο- όπου υπάρχει αυτό το απελπισμένο πλήθος κατατρεγμένων ανθρώπων τους οποίους η Τουρκία ενθάρρυνε να περάσουν τα ελληνικά σύνορα” είπε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης μετά τη συνάντησή του με τον Καγκελάριο της Αυστρίας Σεμπάστιαν Κουρτς.

Αλλάζει το λεξιλόγιο, λοιπόν, του Μητσοτάκη και της Ν.Δ. γιατί αφού από εγκληματικά στοιχεία και εισβολείς είναι πλέον, σύμφωνα με την δήλωση του ίδιο του πρωθυπουργού “κατατρεγμένοι” και “απελπισμένοι”, τότε μετά το επικοινωνιακό σόου σχετικά με τον Έβρο, αναμένεται να δείξει το κράτος του Μητσοτάκη το “ανθρωπιστικό” και αντιρατσιστικό της πρόσωπο και να αρχίσουν και πάλι να μας έρχονται οι… “κατατρεγμένοι”!

Exit mobile version