Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ανοίγουν το φράγμα του Έβρου οι Βούλγαροι

Ανοίγουν το φράγμα του Έβρου οι Βούλγαροι

Μας λένε ότι όλα πάνε καλά στα σύνορα όμως, δεν φαίνεται πως είναι έτσι. Όπως έγινε γνωστό, η Βουλγαρία, μετά από αίτημα της Ελλάδας, άνοιξε το φράγμα του Έβρου, ώστε να καταστήσει δυσκολότερο για τους μετανάστες να περάσουν τον ποταμό.

Έτσι μετά το άνοιγμα του φράγματος το πέρασμα για τους λαθρoμετανάστες από τον Έβρο δυσκολεύει ακόμα περισσότερο, αφενός γιατί η στάθμη του νερού άρχισε να ανεβαίνει ακόμη περισσότερο και αφετέρου γιατί η τα νερά αποκτούν περισσότερη ορμή.

Σύμφωνα με μαρτυρίες και ντοκουμέντα, συνεχίζουν να περνούν τα σύνορα λαθρομετανάστες από άλλα σημεία και όχι από τις Καστανιές, όπου βρίσκονται οι τηλεοπτικές κάμερες. Η κάμερα του ethnos.gr κατέγραψε λίγο μετά τις 7 το απόγευμα της Δευτέρας, παράνομους μετανάστες την ώρα που διασχίζουν το χωριό Σιδηρώ στον Έβρο, χωριό το οποίο κατοικείται από μουσουλμάνους…

Ο απεσταλμένος του ethnos.gr Κώστας Ασημακόπουλος, βρίσκονταν στο χωριό για τις ανάγκες του ρεπορτάζ και ξαφνικά περνούν από μπροστά του περίπου 20 άτομα.

Aυτό αποδεικνύει ότι η τουρκική πλευρά βρίσκει τρόπους να περάσουν οι λαθρομετανάστες στο ελληνικό έδαφος, την ώρα που στις Καστανιές οι ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις προσπαθούν να περιορίσουν τη δράση των Τούρκων.

Exit mobile version