Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Μνημόνια, αυτοκτονίες, Χρυσή Αυγή και Βελόπουλος

Μνημόνια, αυτοκτονίες, Χρυσή Αυγή και Βελόπουλος

Όποτε μιλούσαμε για αυτοκτονίες στον καιρό του Μνημονίου, μας έλεγαν ακραίους και υπερβολικούς. Άλλα αποδεικνύονται από τα συμπεράσματα επιστημονικού συνεδρίου, το οποίο ανακοίνωσε ότι κατά 33% αυξήθηκαν στην Ελλάδα οι θάνατοι από αυτοκτονίες κατά την περίοδο 2009-2015 σε σύγκριση με τον μέσο όρο της δεκαετίας που προηγήθηκε. Από αυτό το ποσοστό των αυτοκτονιών, το 1/3 θα μπορούσε να αποδοθεί άμεσα στην ανεργία, το 1/3 στις άλλες συνέπειες της οικονομικής ύφεσης και το υπόλοιπο 1/3 σε άγνωστους λόγους.
Η επίδραση της ανεργίας περιορίζεται στους άντρες ηλικίας 20-24 ετών καθώς και στους άντρες ηλικίας 45-49 και 55-59 ετών. Τα στοιχεία αυτά παρουσίασε ο καθηγητής Ψυχιατρικής Κωνσταντίνος Φουντουλάκης, στο 9ο Επιστημονικό Συνέδριο Τμήματος Ιατρικής του ΑΠΘ.

Και τι έκανε τότε η Ν.Δ. και το ΠΑΣΟΚ; Μα χειροκροτούσαν το Μνημόνιο! Και τι έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ; Έκανε με την σειρά του και αυτός το 2015 Μνημόνιο! Και ο Βελόπουλος, που προβάλλουν μάλιστα οι “πατριώτες”, τι έκανε; Και Μνημόνιο ψήφισε και ήταν και στην Νέα Δημοκρατία από το 2012 μέχρι το 2016. Αντίθετα, οι μόνοι που μίλησαν για αυτό ήταν οι Χρυσαυγίτες και σας παραθέτουμε απόσπασμα από ομιλία του Ν.Γ. Μιχαλολιάκου, στις 11 Νοεμβρίου του 2012, από τα πρακτικά της Βουλής, για τις χιλιάδες αυτοκτονίες:

“Τα δυο αυτά τελευταία χρόνια είχαμε χιλιάδες αυτοκτονίες. Ναι. Σε μια χώρα που έχει λεηλατηθεί από ιδανικά και ζει με δανεικά δεν υπάρχουν οράματα. Να φοβόμαστε όμως όλοι τη στιγμή που θα σταματήσουν οι αυτοκτονίες και θα γίνουν εθνική οργή.”

Exit mobile version