Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

43 από το Κονγκό, 1 από το Τόγκο και 1 από την Μπουρκίνα Φάσο…

43 από το Κονγκό, 1 από το Τόγκο και 1 από την Μπουρκίνα Φάσο...

Αναδημοσιεύουμε είδηση τουρκικής ιστοσελίδας (μεταφρασμένη από το ιστολόγιο ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΝΕΑ) για να καταλάβετε τι συμβαίνει στην πατρίδα μας με το κακώς αποκαλούμενο ως “προσφυγικό” ζήτημα και από που προέρχονται όλοι αυτοί οι άνθρωποι που έρχονται στην Ελλάδα από κάθε γωνιά του πλανήτη:

“Το λιμενικό σταμάτησε 45 μετανάστες οι οποίοι με πλαστική βάρκα προσπάθησαν από την επαρχία Αιβατζικ του νομού Τσανάκαλε, προσπαθούσαν να περάσουν στο νησί Μυτιλήνη της Ελλάδας. Μετά από το άνοιγμα των συνόρων της Τουρκίας και ενώ τα περάσματα από Ανδριανούπολη προς Ευρώπη συνεχίζονται, το λιμενικό σταμάτησε στα ανοιχτά της θάλασσας, 45 λαθρομετανάστες (43 από το Κονγκό,  1 από το Τόγκο και  1 από την Μπουρκίνα Φάσο) οι οποίοι με πλαστική βάρκα προσπαθούσαν να περάσουν στην Μυτιλήνη. Καθώς το πέρασμα από τη θάλασσα είναι επικίνδυνο, οι μετανάστες παραλήφθηκαν με το σκάφος του λιμενικού και μεταφέρθηκαν στα γραφεία του λιμενικού στην περιοχή Κιουτσουκουγιου…”

Ακόμα και οι Τούρκοι στα κείμενά τους γράφουν για “λαθρομετανάστες”. Με δεδομένο ότι το 4% μόνο είναι από τη Συρία, πλέον όποιος στην Ελλάδα μιλά για “πρόσφυγες”, ή τα “παίρνει” από κάπου, ή υπολείπεται διανοητικά…

Exit mobile version