Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ενώ η Ελλάδα μετρά τον πρώτο νεκρό του κορονοϊού, ο Βελόπουλος προσπαθεί να μαζέψει τα ασυμμάζευτα

Ενώ η Ελλάδα μετρά τον πρώτο νεκρό του κορονοϊού, ο Βελόπουλος προσπαθεί να μαζέψει τα ασυμμάζευτα

Εισαγγελική έρευνα για τον Βελόπουλο – Κατάφερε να γίνει… δημόσιος κίνδυνος για τις ανάγκες των τηλεπωλήσεων.

Απελπισμένες προσπάθειες με απειλές για αγωγές κατά πάντων κάνει ο Βελόπουλος, ο οποίος με τον αέρα που του έδωσαν οι πωλήσεις των «επιστολών του Ιησού» νομίζει ότι μπορεί να πουλήσει ακόμα και… χιόνι στους Εσκιμώους!

Η Ελλάδα μετρά ήδη τον πρώτο νεκρό του κορονοϊού και ενώ ακόμα το φαινόμενο δεν βρίσκεται σε έξαρση στην χώρα μας, αλλά είναι βέβαιο ότι θα βρεθεί τις επόμενες εβδομάδες. Μέσα σε όλα αυτά, ο Βελόπουλος στον γνωστό ρόλο του τηλεπλασιέ (έχουν «ειδίκευση» σε αυτό οι… εθνικοπατριώτες) έβγαινε στα φιλόξενα κανάλια και διαφήμιζε την κηραλοιφή του (με το αζημίωτο), κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στον κορονοϊό.

«Μην φοβάστε τίποτα», φώναζε λοιπόν από τα κανάλια (τα οποία κάνουν αναμετάδοση σε όλη την επικράτεια μέσω τοπικών τηλεοπτικών σταθμών) και ευτυχώς για την δημόσια υγεία που ένας εισαγγελέας ξεκίνησε από χθες έρευνα για την υπόθεση.

Εκείνο που δεν είπε στους υποψήφιους πελάτες του είναι ότι καμία αντισηπτική αλοιφή δεν δύναται να προστατεύσει από μόνη της τον οργανισμό, καθώς ο κορονοϊός μεταδίδεται κυρίως μέσω σταγονιδίων τα οποία παράγονται όταν ο ασθενής βήχει ή φτερνίζεται ή μέσω σταγονιδίων από τη σίελο ή από τη ρινική κοιλότητα. Από τα παραπάνω δεν μπορεί να μας προστατεύσει ασφαλώς καμία κρέμα… ΚΟΡΟΝΟΣΤΟΠ.

Τώρα ο Βελόπουλος προσπαθεί να μαζέψει τα ασυμμάζευτα και απειλεί, λέγοντας ότι τον… πολεμάνε τα κανάλια, όταν οι εκπομπές του αναμεταδίδονται από τους μισούς σχεδόν τηλεοπτικούς σταθμούς της χώρας!

Τέλος αξίζει να σημειωθεί, ότι ανάμεσα στους ελαχιστότατους υπερασπιστές του Βελόπουλου, βρίσκονται οι ίδιες «πατριωτικές» ιστοσελίδες που στηρίζουν την «εθνική κυβέρνηση» της ΝΔ και πολέμησαν με μένος την Χρυσή Αυγή στην προεκλογική περίοδο.

Exit mobile version