Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Γιατί “βολεύει” έναν “πατριώτη” να μην είναι Χρυσαυγίτης

Γιατί “βολεύει” έναν “πατριώτη” να μην είναι Χρυσαυγίτης

Ο πόλεμος κατά της Χρυσής Αυγής στο διαδίκτυο συνεχίζεται…

Είναι γνωστός ο αποκλεισμός ίσως και εκατοντάδων χιλιάδων Ελλήνων από το facebook, εάν παρουσιάσουν με τρόπο ευμενή οποιοδήποτε θέμα για την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Εάν μάλιστα ανεβάσουν και φωτογραφία του Ν.Γ. Μιχαλολιάκου, αμέσως η σελίδα πέφτει. Αυτή είναι η δημοκρατία τους…

Τα ορφανά του Μαρξ όμως, που παριστάνουν τους “δημοκράτες”, δεν ενοχλούνται καθόλου από την λογοκρισία και έτσι η φυλλάδα “Εφημερίδα των Συντακτών”, έχει γράψει για το θέμα: “Μπλόκο του facebook στη Χρυσή Αυγή – Το facebook δεν επιτρέπει κοινοποιήσεις από τις επίσημες ιστοσελίδες της ναζιστικής οργάνωσης, επειδή «παραβιάζουν τους όρους της κοινότητας». Είχε προηγηθεί μπλοκάρισμα στα προφίλ των βουλευτών της Χρυσής Αυγής, αλλά και η ανακοίνωση του facebook ότι θα απαγορεύσει κάθε έκφραση υποστήριξης της λευκής υπεροχής ή υπέρ του διαχωρισμού των φύλων σε μια προσπάθεια για την αντιμετώπιση της ρητορικής μίσους.”

Ο αποκλεισμός κάθε Χρυσαυγίτη και Χρυσαυγίτισας από το facebook δεν αφορά τους “ακομμάτιστους πατριώτες”, οι οποίοι ελεύθερα κάνουν την προπαγάνδα τους και βρίζουν και την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ στο facebook. Βολεύει, λοιπόν, να μην είναι κανείς Χρυσαυγίτης, αφού και τον “πατριώτη” μπορεί να παριστάνει ή και τον “Εθνικιστή” ακόμη, χωρίς αποκλεισμούς και διώξεις, χωρίς αντισυγκεντρώσεις, χωρίς συλλήψεις.

Δυστυχώς, στην προεκλογική περίοδο, αυτοί οι μισθοφόροι του συστήματος, παρέσυραν πολλούς καλούς Έλληνες κάνοντας προπαγάνδα κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Το αποτέλεσμα ήταν πολύ απ’ αυτούς να μη πάνε να ψηφίσουν και ως γνωστόν, η αποχή ευνοεί το πρώτο κόμμα, που ήταν η Νέα Δημοκρατία.

Exit mobile version