Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Έβρος: Τα θετικά συμπεράσματα μιας αρνητικής κατάστασης

Έβρος: Τα θετικά συμπεράσματα μιας αρνητικής κατάστασης

Τα γεγονότα των τελευταίων ημερών είναι βέβαια αρνητικά για τους Έλληνες και την χώρα μας. Η αναφορά αυτών οφείλεται σε όσα συνέβησαν πρόσφατα στον Έβρο (Καστανιές – Κήποι), αλλά και την προηγούμενη εβδομάδα, σε δύο από τα χοτσποτικά νησιά του βορείου Αιγαίου (Λέσβος – Χίος) αφυπνίζοντας τον λαό. Όμως πρέπει να ομολογήσουμε ότι κάποια θετικά συμπεράσματα εξάγονται.

Πρώτον, ανέδειξαν ένα πρόβλημα το οποίο υφίσταται εδώ και πολλά χρόνια και είναι πολύ σοβαρό.Αυτό είναι η λαθρομετανάστευση η οποία οδηγεί τη χώρα στον όλεθρο. Πρώτη η Χρυσή Αυγή παρουσίασε την κοινωνική διάσταση του προβλήματος από την οποία προέκυψε το σύνθημα «ΕΞΩ ΟΙ ΞΕΝΟΙ», το 1994.

Δεύτερον θετικό εκ των γεγονότων των ημερών είναι η στάση των κυβερνώντων, αλλά και των μέσων μαζικής εξαπάτησης. Έγινε εκ μέρους των μία προσπάθεια παραπλάνησης της κοινής γνώμης, περί του προβλήματος που προαναφέρθηκε, με σκοπό να αποκρύψουν, ως Σύστημα, την εθνική διάσταση, δηλαδή την προσπάθειά τους για την αλλοίωση του πληθυσμού της χώρας. Και πάλι, πρώτη η Χρυσή Αυγή παρουσίασε την εθνική διάσταση του προβλήματος, παρουσιάζοντας Σχέδιο Νόμου, το 2016. Σε εκείνη την περίπτωση υπήρξε αντίδραση των κυβερνώντων με τον αντιρατσιστικό νόμο.

Η εξαπάτηση αυτή οδήγησε όποιον σκέφτεται (όπως πληροφορείται) στο συμπέρασμα (κυβερνώντων και ΜΜΕ) ότι όλο το πρόβλημα βρίσκεται στα ανατολικά σύνορα, το οποίο είναι προφανώς ένα ελλιπές συμπέρασμα. Η αλήθεια είναι ότι το πρόβλημα βρίσκεται και δυτικά, (ασφαλώς βόρεια και νότια) αλλά και στο κέντρο. Με την πολιτική αυτή των κυβερνώντων το πρόβλημα, το οποίο επαναλαμβάνεται και παρουσιάστηκε στο παρελθόν, είναι η είσοδος ξένων τη χώρα και η παραμονή αυτών σε βάρος των Ελλήνων, οι οποίοι χάνουν την εργασία τους αλλά και τη χώρα τους.

Τρίτον θετικό είναι η διαπίστωση της απαιτήσεως για ισχυρό Λιμενικό Σώμα, το οποίο προς το παρόν υποκαθιστά το Πολεμικό Ναυτικό στην φύλαξη των θαλασσίων συνόρων, με αρκούντως βαρύ οπλισμό και μέσα (προβληματική όμως υπαγωγή για τέτοια αποστολή). Υπόψιν ότι το ΠΝ διαθέτει μάχιμο προσωπικό του Α/Γ ΡΟΔΟΣ σε υπηρεσίες υποστηρίξεως λαθρομεταναστών, από 4/3/20.

Τέταρτον, παρακολουθήσαμε την εχθρική προπαγάνδα και τον τρόπο ενεργείας των πιστών του ισλάμ. Εξοικειωθήκαμε με τον αντίπαλο. Αναμένουμε την συμπαράσταση των Χριστιανικών κρατών. Διαμορφώνονται συμμαχίες με βάση την θρησκεία και την καταγωγή. Συντάσσονται σχέδια υπό συνθήκες πραγματικές. Απευχόμαστε το κακό. Σε κάθε περίπτωση, όποιος δεν είδε εχθρική ενέργεια από πλευράς εισβολέων και Τουρκίας έχει πρόβλημα. Η ένταξη αυτών σε υβριδικό πόλεμο ή ασύμμετρη απειλή θα φανεί στο εγγύς μέλλον.

Παρότι τα θετικά εκ των γεγονότων είναι πολλά θα κλείσουμε με τούτο:

Η Κυβέρνηση οδηγήθηκε στις αποφάσεις της ενεργητικής αντιδράσεως απέναντι στην λαθρομετανάστευση από την στάση του λαού. Αυτό είναι φυσικό γιατί η ηγεσία της Κυβερνήσεως όχι μόνον δεν είναι αποφασιστική, αλλά απλώς υπακούει στις οδηγίες των προϊσταμένων της, δεν είναι ικανή να οδηγήσει την χώρα. Στην παρούσα χρονική περίοδο άπαντες αδράνησαν απέναντι στην ενεργητική στάση του λαού. Αποδέχθηκαν τις αποφάσεις του λαού για την διακοπή των εργασιών δημιουργίας νέων κέντρων υποδοχής και για ανακοπή του νέου κύματος των εισβολέων.

Η συμμετοχή του λαού ήταν ιδιαίτερα παράδοξη: Ήρθε σε σύγκρουση με τις δυνάμεις ασφαλείας στα νησιά – Ήταν όμως στο πλευρό αυτών στον Έβρο! Ακόμη και η ΕΕ παρασύρθηκε με επίσημη επίσκεψη αξιωματούχων της, κατέληξε δε σε κοινό ανακοινωθέν, ως εξής: «απορρίπτει κατηγορηματικά τη χρήση της μεταναστευτικής πίεσης εκ μέρους της Τουρκίας για πολιτικούς λόγους» την 5/3/20.

Είναι ανάγκη λοιπόν να δούμε το πρόβλημα ως σύνολο. Δεν πρέπει να δούμε απλώς το δέντρο αλλά το μεγάλο δάσος, το οποίο λέγεται Ελλάς και πυρπολείται, όπως στα χρόνια της επαναστάσεως από τον Ιμπραήμ, με σκοπό να μην υπάρχει πηγή για να τραφεί ο πληθυσμός.

Η κυβέρνηση μέσω των αποφάσεων του ΚΥΣΕΑ έδειξε το ενδιαφέρον της, κατόπιν προτάσεων των στρατιωτικών και πιεζόμενη από λόγους ψηφοθηρίας (ωθούμενη από την λαϊκή κατακραυγή), αποφασίζοντας να μεταφέρει την προσπάθειά της στα ανατολικά σύνορα και να αναθέσει επιτέλους στον Στρατό (βοηθούμενο από την Αστυνομία, την Πυροσβεστική και με την συμπαράσταση του λαού) την φύλαξη των συνόρων. Στο σημείο αυτό υπενθυμίζεται το Πρόγραμμα της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Πολύ σωστά δε η ηγεσία των ΕΔ αποφάσισε και την εκτέλεση εκπαιδευτικών βολών με ελαφρά όπλα έστω, ως μέσον αποτροπής της εισόδου των επίδοξων νέων πολιτών της χώρας.

Ελπίζουμε ότι έλαβαν υπόψιν τους την στενότητα πυρομαχικών και αυτά δεν σπαταλώνται. Είμαστε όμως σίγουροι ότι η απόφαση για την πρόσκληση του νέου σκέλους της FRONTEX (Frontiers Exterieures), που λέγεται RABIT (παράξενη σύντμηση από το Rapid Border Intervention Teams), είναι εσφαλμένη. Όμοια μέτρα αποφασίστηκαν πολλές φορές στο παρελθόν, δηλαδή, με την πρόσκληση ξένων δυνάμεων χωρίς την έγκριση της Βουλής, ανάπτυξη η οποία απέτυχε, είτε ήταν νατοϊκές, είτε της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, είτε από οποιαδήποτε σπατάλη σε προμήθεια ZEPPELIN.

Η φύλαξη των συνόρων και της χώρας μπορεί να γίνει μόνο από Έλληνες και οποιοσδήποτε άλλος ξένος – μισθοφόρος εμπλακεί μόνο πρόβλημα μπορεί να δημιουργήσει στην ασφάλεια της Ελλάδος. Ελπίζουμε δε επιτέλους, να γίνει αντιληπτό πόσο μικρό είναι το μέγεθος του Στρατού μας και να αποφασιστεί η προτεινόμενη από τους ειδικούς (αναφέρομαι στους στρατιωτικούς) αύξηση της θητείας και των στελεχών μας για το καλό της χώρας (βλέπε και εδώ το Πρόγραμμα της ΧΑ).

Ανάλογο πρόβλημα ασφαλείας υφίσταται στο εσωτερικό της χώρας (στις πόλεις και στην ύπαιθρο) και η αντιμετώπιση μπορεί να γίνει μόνο από ένα εθνικό πρωτίστως κράτος.

Β. ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

Exit mobile version