Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

“Με μπουνιές και κλωτσιές και όπλα” για να μην περάσουν οι εισβολείς

“Να κόψουμε τα καλαμπούρια. Δεν αντιμετωπίζουμε μετανάστες, ούτε πρόσφυγες, ούτε λαθρομετανάστες, ούτε κατατρεγμένους, ούτε απελπισμένους. Αντιμετωπίζουμε μια εισβολή. Οργανωμένη από την Τουρκία. Που αποτελεί μέρος ενός ευρύτερου εκβιασμού προς την Ελλάδα και την Ευρώπη. Σε τέτοιες περιπτώσεις δεν ξέρω τι κάνουν αλλού. Στο δικό μας μαγαζί είναι απλά.

Όταν έχουμε εισβολή, αποκρούουμε την Εισβολή. Φυλάμε τα σύνορα να μην περάσει κουνούπι. Και τα φυλάμε με χημικά, με φράκτες, με ξύλο, με ασπίδες, με μπουνιές και κλωτσιές, με νύχια και με δόντια, με όπλα αν χρειαστεί. Αυτό κάναμε το ’40. Αυτό κάνουμε και τώρα.”

To παραπάνω απόσπασμα – όσο και αν θα σας φανεί απίστευτο – είναι από πρόσφατο κείμενο του Γιάννη Πρετεντέρη στα «Νέα». Ο Πρετεντέρης υπήρξε ένας από τους γνωστότερους υποστηρικτές του Σημίτη και «πρώτο μπουζούκι» του… εκσυγχρονισμού. Σήμερα στηρίζει κάθε επιλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη αλλά αυτά είναι γνωστά.

Εκείνο που δεν ξέραμε, είναι ότι πλέον επιχειρηματολογεί με «ατζέντα Χρυσής Αυγής» και βάλε! Γιατί η αλήθεια είναι, ότι στην εποχή του «αντιρατσιστικού» νόμου, αν εμείς γράφαμε για «μπουνιές και κλωτσιές» στα σύνορα για να φύγουν οι εισβολείς… γνωρίζετε καλά τι θα συνέβαινε! Τώρα όμως αυτά τα γράφει ένας εκσυγχρονιστής δημοκράτης οπότε δεν τρέχει τίποτα!

Όλα δείχνουν ότι το σύστημα έχει καταλάβει την δύναμη των θέσεων της Χρυσής Αυγής και προσπαθούν με νύχια και με δόντια να συγκρατήσουν τις απώλειες της «δεξαμενής» των πατριωτών ψηφοφόρων, εντός της ΝΔ και των παραρτημάτων της. Για πόσο ακόμα; Όχι για πολύ…

Exit mobile version