Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ένταλμα σύλληψης κατά του «ακροδεξιού»… μακελάρη για διασπορά ψευδών ειδήσεων – Ο ίδιος που λασπολογεί εδώ και χρόνια την ηγεσία της Χρυσής Αυγής…

Ένταλμα σύλληψης κατά του «ακροδεξιού»... μακελάρη για διασπορά ψευδών ειδήσεων – Ο ίδιος που λασπολογεί εδώ και χρόνια την ηγεσία της Χρυσής Αυγής…

Πόλεμο στην Χρυσή Αυγή δεν έκαναν μόνο οι αριστερές φυλλάδες και τα καθεστωτικά ΜΜΕ, αλλά και κάποιοι όψιμοι «ακροδεξιοί» που καμία σχέση δεν είχαν ποτέ με τον Εθνικισμό αλλά τους χρησιμοποιεί το σύστημα για να διασπούν το Εθνικιστικό Κίνημα. Αυτοί μάλιστα έπαιξαν το πιο βρώμικο παιχνίδι στις εκλογές εις βάρος της Χρυσής Αυγής και υπέρ της ΝΔ.

Προ ημερών για παράδειγμα ο Στέφανος Χίος και το Μακελειό, χαρακτήρισε ως «εθνική κυβέρνηση» την ΝΔ για τα γεγονότα στον Έβρο, αφαιρώντας μάλιστα σχόλια στην επίμαχη ανάρτηση, γιατί το κράξιμο εναντίον του, ήταν ανελέητο! Σήμερα διαβάζουμε ότι εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης για τον ίδιο που αφορά «διασπορά ψευδών ειδήσεων». Ο λόγος; Το σημερινό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας Μακελειό που έχει ως τίτλο «Κλείνουν τράπεζες και super market».

Εννοείται ότι οι τράπεζες και τα super market δεν κλείνουν… ποτέ και πουθενά, ούτε ακόμα στην Γουχάν της Κίνας με τους χιλιάδες νεκρούς! Το πρωτοσέλιδο δεν είναι απλά ο ορισμός των fake news, αλλά επιπλέον είναι ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ για την δημόσια υγεία, καθώς καλεί τον κόσμο να τρέξουν στα σούπερ μάρκετ για να προμηθευτούν τα απαραίτητα, πριν το «κλείσιμό» τους!

Ο Χίος λοιπόν αναζητείται σήμερα από τις Αρχές για να συλληφθεί, αλλά δεν συντρέχουν λόγοι ανησυχίας… Το παιχνίδι είναι «φιλικό», θα συνεχίζει να κάνει αυτό που ξέρει καλά (τα fake news) και σύντομα θα επανέλθει για να συνεχίσει τον βρώμικο και ανήθικο πόλεμο κατά της Χρυσής Αυγής και ιδιαίτερα κατά της ηγεσίας του Κινήματος. Ποιος κερδίζει από αυτόν τον πόλεμο; Μα η «εθνική κυβέρνηση» του Μητσοτάκη!

Exit mobile version