Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Μηταράκης: Refugees Welcome – Ξεκίνησαν σήμερα οι πρώτες μετακινήσεις λαθρομεταναστών προς την ηπειρωτική Ελλάδα

Μηταράκης: Refugees Welcome - Ξεκίνησαν σήμερα οι πρώτες μετακινήσεις λαθρομεταναστών προς την ηπειρωτική Ελλάδα

Στις Σέρρες και στην Μαλακάσα οι πρώτοι… τυχεροί Έλληνες που θα “μπολιαστούν με τον πολυπολιτισμό”…

Οι αποκριές πέρασαν και η κυβέρνηση που είχε μεταμφιεστεί σε «ακροδεξιά», επειδή την εξανάγκασαν τα γνωστά γεγονότα στα νησιά μας και στον Έβρο, επιστρέφει στην… κανονικότητα που για εκείνη είναι η διασπορά λαθρομεταναστών στην ενδοχώρα!

Δήλωσε σχετικώς σήμερα ο υπουργός λαθρομετανάστευσης Νότης Μηταράκης: «Αυτοί που έφθασαν, τις τελευταίες 15 ημέρες, κρατήθηκαν ξεχωριστά. Σήμερα, ξεκινάμε τις μετακινήσεις από τα νησιά όσων ήρθαν από την 1η Μαρτίου σε κλειστές δομές στις Σέρρες και στη Μαλακάσα. Ξεκινάμε με 450 άτομα που φεύγουν από τη Λέσβο. Ήδη, το καράβι πρέπει να έχει αναχωρήσει από το λιμάνι. Μέσα στην εβδομάδα θα μεταφερθούν και οι υπόλοιποι».

Και πόσους είπε θα πάρει από την Λέσβο; 450! Όσοι θα καταφθάσουν στο νησί σε λίγες ημέρες δηλαδή! Πολύ αμφίβολο αν θα φάνε αυτό το παραμύθι οι νησιώτες…

Τι έχουν να πουν άραγε τώρα οι «ακροδεξιοί»… ψάλτες του Κυριάκου Μητσοτάκη; Τι να πουν; Βγήκαν για λίγες εβδομάδες από τις τρύπες τους και πολύ τους ήταν. Καιρός να επιστρέψουν στις τρύπες τους!

Exit mobile version