Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Επιδημία ανοησίας: Ξεκίνησε η «μάχη» του σούπερ μάρκετ

Επιδημία ανοησίας: Ξεκίνησε η «μάχη» του σούπερ μάρκετ

Μόλις χθες γράφαμε για τις εικόνες ντροπής στο εξωτερικό, με πολίτες να τσακώνονται μεταξύ τους πάνω από την τελευταία δεκάδα χαρτιού.. τουαλέτας ή τα αντισηπτικά σαπούνια. Δεν πέρασαν ούτε 24 ώρες και παρόμοιες εικόνες με άδεια ράφια βλέπουμε ήδη στα εγχώρια σούπερ μάρκετ.

Την κατάσταση του πανικού επεδίωξαν διάφορα αρπακτικά – «τσακάλια» της αγοράς με το αζημίωτο καθώς είναι σχεδόν βέβαιο πως από Δευτέρα θα δούμε πολλά κρούσματα αισχροκέρδειας και φαινόμενα «μαύρης αγοράς». Όλα αυτά όταν δεν θα έπρεπε να συνωστίζεται κανείς σε τέτοιους χώρους και να υπάρχει αυτοσυγκράτηση.

Αν από την άλλη, υπάρχουν κάποιοι που πιστεύουν ότι με τον πανικό υπάρχει οποιουδήποτε είδους «πολιτικό κόστος» στην κυβέρνηση, πλανώνται πλάνην οικτράν. Το εντελώς αντίθετο συμβαίνει, αλλά αυτό είναι το λιγότερο που μας ενδιαφέρει στην παρούσα στιγμή.

Μην ακολουθείτε το ρεύμα του πανικού! Η επιδημία της… ανοησίας μπορεί να αποβεί περισσότερο επικίνδυνη για εσάς και τους οικείους σας, από την ίδια την επιδημία του κορωνοϊού. ΜΗΝ ΤΑΪΖΕΤΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ, κάντε υπομονή και δείξτε αυτοσυγκράτηση. Αφήστε να δώσουν άλλοι την… «μάχη του σούπερ μάρκετ» για την… τιμή του χαρτιού υγείας, τα σαπούνια και τα ζυμαρικά.

Exit mobile version