Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Για σενάρια πολέμου με την Τουρκία γράφει η εφημερίδα “ΤΑ ΝΕΑ”!

Για σενάρια πολέμου με την Τουρκία γράφει η εφημερίδα “ΤΑ ΝΕΑ”!

Στην πρώτη σελίδα της εφημερίδας “ΤΑ ΝΕΑ”, υπήρχε ο παρακάτω τίτλος μέσα σε κόκκινο πλαίσιο: “ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ – ΤΡΙΤΟ ΚΤΥΠΗΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ – ΔΥΟ ΣΕΝΑΡΙΑ ΕΞΕΤΑΖΟΥΝ ΣΤΟ ΠΕΝΤΑΓΩΝΟ Α. ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΟ ΝΟΤΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ Β. ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ”.

Είναι ξεκάθαρο ότι δημιουργείται κλίμα από την εφημερίδα, η οποία στηρίζει την Νέα Δημοκρατία και την κυβέρνηση Μητσοτάκη κινδύνου πολέμου μεταξύ Ελλάδος και Τουρκίας και αυτό γιατί πράγματι ένα θερμό επεισόδιο είτε στα σύνορα στον Έβρο, είστε στην θαλάσσια περιοχή Νότια της Κρήτης θα δημιουργήσει κλίμα εκρηκτικό.

Το ερώτημα που τίθεται είναι ποιοι και γιατί θέλουν αυτό το “θερμό” επεισόδιο; Και εάν και κατά πόσον αυτό το “θερμό” επεισόδιο θα φέρει μία σύγκρουση μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας ή θα μας “σώσουν” πάλι οι Αμερικάνοι σαν μεσολαβητές, που θα φέρουν την “ειρήνη”; Τι θα σημαίνει αυτή η “ειρήνη”; Αυτό που μόνιμα λένε και επιδιώκουν οι ΗΠΑ: Kατ’ ευθείαν διαπραγματεύσεις μεταξύ Ελλάδος και Τουρκίας στις οποίες η Ελλάδα θα συζητήσει να μοιράσει την εθνική της κυριαρχία και τις πλουτοπαραγωγικές πηγές της με την Τουρκία! 

Μη ξεχνάμε ότι τόσο ο αναπληρωτής σύμβουλος Εθνικής Ασφαλείας του ίδιου του πρωθυπουργού, όσο και ο υπουργός εξωτερικών Δένδιας, έχουν μιλήσει ευθέως για… “συνεκμετάλλευση”!!!

Μην έχετε την αυταπάτη ότι είναι αθώα όσα γίνονται και πως δεν σκοπεύουν σε μία ακόμη άτακτη εθνική υποχώρηση από το ξενόδουλο πολιτικό κατεστημένο που εξουσιάζει την Πατρίδα μας.

Exit mobile version