Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Μια Παλλαϊκή εξέγερση

Μια Παλλαϊκή εξέγερση

Μια νοητή «κόκκινη γραμμή» έσπασε το τελευταίο χρονικό διάστημα, με αποτέλεσμα ο Ελληνικός Λαός να την περάσει και με την συμπεριφορά του να δείξει ότι δεν θέλει να είναι φιλοξενούμενος στον ίδιο τον Τόπο του, δεν θέλει η Χώρα του να μετατραπεί σε προτεκτοράτο και αποικία, δεν θέλει να υπακούει σε ένα εθνοπροδοτικό πολιτικό σύστημα, το οποίο ακολουθεί πειθήνια τις ξένες εντολές.

Ο Παλλαϊκός χαρακτήρας των κινητοποιήσεων στα νησιά του Αιγαίου και η ανάλογη στάση των κατοίκων του Έβρου στην συντονισμένη από την Τουρκία λαθροεισβολή, θέτει στο περιθώριο τον παλαιοκομματισμό και την μικροπολιτική, στρέφεται εναντίον των πραγματικών υπευθύνων, εναντίον της συνεχιζόμενης κοροϊδίας και εμπαιγμού. Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι της οργής ήταν η επίταξη των ιδιωτικών περιουσιών και η μετέπειτα προσπάθεια κατάληψης των νησιών από τα ΜΑΤ, που μεταφέρθηκαν στα κρυφά και επιτέθηκαν με κτηνωδία στους Έλληνες κατοίκους των νησιών.

Μια εξέγερση Λαϊκή, σε μια ακριτική και ευαίσθητη περιοχή, με χαρακτήρα Εθνικό και Κοινωνικό, η οποία απέδειξε ότι τα αποθέματα αντίστασης και τα αντανακλαστικά του Ελληνικού Λαού δεν έχουν υποχωρήσει στον βαθμό που θα ήθελαν οι υπεύθυνοι-ανεύθυνοι του ενδοτικού «ελληνικού» κράτους. Μια εξέγερση, το μέγεθος και ο παλμός της οποίας υποχρέωσε άπαντες τους πολιτικούς απατεώνες του «Συνταγματικού τόξου» (πλην της κυβέρνησης) να μην την καταδικάσουν ευθέως, προκειμένου «να μην τους πάρουν τα σκάγια» για την πρότερη στάση τους.

Όλοι αυτοί, βεβαίως, αντιμετωπίζουν (και) το θέμα αυτό μικροπολιτικά και στείρα αντιπολιτευτικά προς την εθνικά επικίνδυνα κυβερνητική επιλογή και καθόλου από άποψη ουσίας, με βάση δηλαδή τα δίκαια αιτήματα των κατοίκων και τα Εθνικά και Κοινωνικά ζητήματα που θέτει η νέα γεωπολιτική φάση. Τα ΜΑΤ του Μητσοτάκη και της ΝΔ έδρασαν ως αδίστακτος στρατός κατοχής ενάντια στην Πατρίδα και τον Λαό, δεν μπόρεσαν όμως να τα βγάλουν πέρα με την αποφασιστικότητα, την αυτενέργεια και τον ηρωισμό των κατοίκων. Οι Έλληνες των νησιών δίνουν τον έντιμο και νόμιμο αγώνα τους υπέρ Βωμών και Εστιών, ενώ οι ένοπλοι πραιτοριανοί της κυβέρνησης της ΝΔ ήρθαν για να επιβάλουν μία «αλλαγή χρήσης» των νησιών, που συμπεριλαμβάνει την κατάλυση της Εθνικής Κυριαρχίας και την διάλυση της Κοινωνίας.

Στο λαθρομεταναστευτικό ζήτημα υπάρχει ένας βασικός-ουσιώδης διαχωρισμός: από την μία πλευρά, βρίσκονται οι σύγχρονοι Νενέκοι που αποδέχονται και μεθοδεύουν την μόνιμη εγκατάσταση των λαθρομεταναστών στην Χώρα (αρχικά στα νησιά, μέσω της συμφωνίας ΕΕ-Τουρκίας, και αργότερα σ’ όλη την γεωγραφική επικράτεια, με διαφόρους τρόπους και μηχανισμούς προπαγάνδισης και επιβολής). Στοχεύουν σ’ αυτό που συνεχώς επισημαίνουμε, δηλαδή στην μετατροπή της Χώρας σε χώρο και του Ομοιογενούς Λαού της σε ετερογενή πληθυσμό.

Από την άλλη πλευρά, βρίσκεται η συντριπτική πλειοψηφία του Ελληνικού Λαού που αντιστέκεται σ’ αυτή την φρικτή προοπτική. Όσοι δεν φορούν παρωπίδες και μπορούν να δουν την αληθινή υφή των γεγονότων, αντιλαμβάνονται ότι ο γενικός υποβιβασμός της Ελλάδας και η μετατροπή της σε αποικία εξυπηρέτησης ξένων συμφερόντων δεν ήταν θέμα αποκλειστικά οικονομικής φύσης. Αντιθέτως, τέθηκε εξ’ αρχής, αποτελώντας το κύριο ζητούμενο, το θέμα της Εθνικής Κυριαρχίας, με την επικυριαρχία της τρόικας και μέσω ρυθμίσεων που καταργούσαν δικαιοδοσίες που όριζε το ίδιο το Σύνταγμα.

Η συνέχεια αφορούσε το γενικό ξεπούλημα της Χώρας προς τους «δανειστές» και το άνοιγμα της «αγκαλιάς» των ΗΠΑ με τα αναμενόμενα, εννοείται, ανταλλάγματα. Τρίτο βήμα, το οποίο συνέπεσε με το τρίτο εθνοκτόνο Μνημόνιο που από κοινού ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, ήταν η εφαρμογή του σχεδίου της μετατροπής της Χώρας σε μια απέραντη αποθήκη ανθρωπίνων ψυχών και «φράχτη» αποτροπής προς την υπόλοιπη Ευρώπη. Τα νησιά του Αιγαίου, με την παλλαϊκή εξέγερσή τους, δείχνουν ότι παρά τους παχυλούς μισθούς που λαμβάνουν δημοσιογράφοι, «διανοούμενοι», διάφορα λαμόγια των ΜΚΟ κ.ο.κ., για να παπαγαλίζουν τα γνωστά κουραστικά περί «ρατσισμού», «φασισμού», «εθνολαϊκισμού», κτλ., υπάρχει ένα πανίσχυρο πλειοψηφικό ρεύμα που δεν καταπίνει αμάσητη την προπαγάνδα τους.

Το πολυπρόσωπο καθεστώς της εθνικής παρακμής προσπάθησε να αποκόψει τα νησιά από την υπόλοιπη Χώρα. Όπως, άλλωστε, κάνει για κάθε περιοχή που μπαίνει στο στόχαστρο ξένων αρπακτικών. «Η Κύπρος είναι μακριά», όπως έλεγε ο ψευτοεθνάρχης Καραμανλής. Η Τουρκία «έχει δικαιώματα», όπως υποστηρίζει η Μπακογιάννη. «Μην είμαστε μοναχοφάηδες», όπως τονίζει ο Κοτζιάς. Όλοι τους συνηγορούν για να ακολουθήσουμε τον πιο σίγουρο δρόμο για την ενδοτική «συνεκμετάλλευση» με την Τουρκία.

Κι όμως, το Εθνικό Δίκαιο προστάζει ότι δεν πρέπει να «γκριζάρει» το Αιγαίο, δεν μπορεί να αλλοιωθεί η Ελληνική Επικράτεια με την ανεξέλεγκτη λαθρομετανάστευση, δεν δύναται να χειροτερέψει ακόμη περισσότερο η όλη κατάσταση. Η παλλαϊκή εξέγερση των νησιών και η ανάλογη συμπεριφορά των Ακριτών του Έβρου στην συντονισμένη προσπάθεια λαθροεισβολής, με τις επίσημες ευλογίες του Ερντογάν, δείχνει με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο πως μια Σφυρηλατημένη Εθνική-Λαϊκή Ενότητα μπορεί να σταθεί ανυπέρβλητο εμπόδιο στις «ειλημμένες αποφάσεις» των νέων κυβερνητικών ανδρείκελων της ΝΔ, που εκτελούν και αυτά τις διαταγές των εντολέων τους. Εκεί που οι, κατ’ όνομα μόνον, «ηγέτες» του Έθνους μας γίνονται ικέτες των πατρώνων τους, οι πλέον Συνειδητοποιημένοι Έλληνες αντιστέκονται με σθένος.

ΖΗΤΩ Η ΝΙΚΗ!

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Exit mobile version