Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Οι μαυραγορίτες είναι εδώ

Οι μαυραγορίτες είναι εδώ

Τα κακοποιά στοιχεία, τα οποία δρουν ενάντια στον Λαό με σκοπό μοναδικό τους το κέρδος, οι περίφημοι μαυραγορίτες, που έκρυβαν το λάδι και το αλεύρι στην κατοχή, προκειμένου να ανέβει η τιμή τους με αποτέλεσμα να πεθάνουν δεκάδες χιλιάδες Ελλήνων, φαίνεται πως δεν εξαφανίστηκαν από αυτήν την χώρα.

Εκμεταλλεύονται κάθε περίπτωση ανάγκης, κάθε περίσταση δύσκολη και το ζήσαμε αυτό πρόσφατα με την αισχροκέρδεια, η οποία παρατηρήθηκε σε μάσκες, σε αντισηπτικά, αλλά και σε είδη πρώτης ανάγκης.

Δυστυχώς, για μια ακόμη φορά αποδείχθηκε ότι το κράτος είναι ανίκανο έως και συνένοχο εν ονόματι της “ελεύθερης” οικονομίας, με όλους αυτούς τους εγκληματίες, που δρουν ενάντια στον Λαό!

Ασφαλώς και έπαιξε ρόλο και η “φήμη”, την οποία κάποιοι σκόπιμα καλλιέργησαν ότι θα εξαφανιστούν τα τρόφιμα από τα καταστήματα, με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν τεράστιες ουρές και συνωστισμός, από τον οποίο εάν υπήρχαν ανάμεσα φορείς του ιού, είναι βέβαιο ότι μολύνθηκαν μέσα στα σούπερ μάρκετ δεκάδες χιλιάδες άτομα.

Οι γραμμές αυτές γράφονται Σάββατο βράδυ και να είστε βέβαιοι ότι από την Δευτέρα θα αρχίσουν κάποιοι να μιλάνε για ελλείψεις σε βασικά είδη και να ανεβαίνουν οι τιμές… Εάν υπάρχει κράτος, θα πρέπει να πέσουν κεφάλια, αλλά να δείτε ότι δεν θα γίνει τίποτε!

Exit mobile version