Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ποια ήταν η πρώτη κίνηση της εκλεκτής του Μητσοτάκη, Σακελλαροπούλου;

Ποια ήταν η πρώτη κίνηση της εκλεκτής του Μητσοτάκη, Σακελλαροπούλου;

Η νέα Πρόεδρος της Δημοκρατίας, η εκλεκτή του Κυριάκου Μητσοτάκη έδωσε από την πρώτη στιγμή της ορκωμοσίας της δείγματα γραφής, προς ποια νεοφιλελεύθερη και “προοδευτική” κατεύθυνση θα κινηθεί.

Δεν εννοούμε φυσικά την αποστροφή στην ομιλία της: «Πρέπει να διαφυλάξουμε τα σύνορά μας επιτελώντας το ανθρωπιστικό μας καθήκον απέναντι σε ταλαιπωρημένους ανθρώπους», το οποίο αποδεικνύει ότι για τον Ανώτατο Πολιτειακό Άρχοντα δεν υπάρχουν λαθρομετανάστες στον Έβρο που θέλουν να μπουκάρουν στην Πατρίδα μας, αλλά… ταλαιπωρημένοι!

Για όσους δεν το ξέρουν η κα στην κ. Σακελλαροπούλου δεν «αρέσει» το Αικατερίνη, αλλά το Κατερίνα. Έτσι επικοινώνησε η ίδια με τον πρόεδρο της Βουλής, Κωνσταντίνο Τασούλα και του εξέφρασε την επιθυμία της στην πρόσκληση της ορκωμοσίας να αναγράφεται ως Κατερίνα!

Με βάση το πρωτόκολλο στην πρόσκληση θα πρέπει να γράφεται το όνομα Αικατερίνη, ωστόσο η κυρία Σακελλαροπούλου επέμεινε και τελικά πέρασε το δικό της. Αυτή ήταν λοιπόν η πρώτη ενέργεια της νέας Προέδρου της Δημοκρατίας: Να απαρνηθεί το βαφτιστικό της όνομα και από Αικατερίνη να γίνει Κατερίνα!

Μπράβο Κυριάκο για την πετυχεσιά σου!

Exit mobile version