Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Πρωταγωνιστές στην δημιουργία κλίματος πανικού οι υμνολόγοι του Μητσοτάκη. Όχι τυχαία…

Πρωταγωνιστές στην δημιουργία κλίματος πανικού οι υμνολόγοι του Μητσοτάκη. Όχι τυχαία…

Έρχεται νέο κύμα ανεργίας επί ημερών Μητσοτάκη! Να δούμε τι άλλο θα συμβεί…

Πολύ “βολικό” το κλίμα πανικού για την κυβέρνηση Μητσοτάκη, η οποία προσπαθεί με κάθε τρόπο να περάσει μέσα σε αυτή την τεταμένη ατμόσφαιρα πράγματα, τα οποία σε καμία περίπτωση δεν θα ήταν εύκολο να μη προκαλέσουν την αντίδραση του Λαού. Όπως την εγκατάσταση στην Ηπειρωτική Ελλάδα λαθρομεταναστών και όπως είναι γνωστό, προχωρεί άμεσα το σχέδιο για εγκατάσταση λαθρομεταναστών σε Σέρρες και Μαλακάσα!

Εδώ τίθεται το εξής ερώτημα: Αφού η κυβέρνηση διαφημίζει ότι θα τους γυρίσει πίσω στην Τουρκία, γιατί τους παίρνει από τα νησιά και τους πάει στο άλλο άκρο της Ελλάδος και δεν τους επιστρέφει κατ’ ευθείαν στις χώρες από τις οποίες ήλθαν;

Είναι βέβαιον ότι μέσα σε αυτό το κλίμα και με δεδομένη την οικονομική κατάρρευση, που για να είμαστε δίκαιοι, δεν είναι αποκλειστικά ελληνική, αλλά αγγίζει σχεδόν ολόκληρο τον κόσμο, ο Μητσοτάκης θα περάσει μέτρα σκληρά, τα οποία θα δικαιολογήσει λόγω του… κορωνοϊού!

Όπως έγινε, μάλιστα, γνωστό και ανακοινώθηκε επίσημα, μεταφέρει τις οικονομικές υποχρεώσεις των επιχειρήσεων που θα κλείσουν λόγω των μέτρων για τον Ιούνιο. Και πού θα βρουν τα λεφτά οι επιχειρήσεις αυτές τον Ιούνιο, όταν θα είναι κλειστές τους προηγούμενους μήνες; 

Όλα δείχνουν ότι ο Μητσοτάκης, που έλεγε ότι θα μειώσει την ανεργία, όχι μόνο δεν θα την μειώσει, αλλά επί των ημερών του σχεδόν θα διπλασιαστεί.

Υ.Γ.: Στην δημιουργία του κλίματος πανικού πρωταγωνιστές κάποιοι δήθεν “πατριώτες”, οι οποίοι υμνολογούν τον Μητσοτάκη και παριστάνουν τους καταδιωκόμενους, ενώ είναι γνωστό ότι υπηρετούν με όλες τους τις δυνάμεις τους μηχανισμούς του κράτους.

Exit mobile version