Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Σαπίλα…

Σαπίλα...

Έχετε μπει σε κλειστό για χρόνια υγρό υπόγειο; Από εκείνα που δεν επισκεπτόμαστε και αφήνουμε εκεί μέσα παλαιά πράγματα, συνήθως άχρηστα, αλλά που δεν έχουμε βρει τον χρόνο ή την ευκαιρία να πετάξουμε; Και αυτά τα πράγματα, μένουν εκεί μόνα τους, να σαπίζουν, να διαβρώνονται, να μυρίζουν τον ίδιο τους τον θάνατο, μέχρι που κάποια στιγμή, η πόρτα ανοίγει και η περιορισμένη στο υπόγειο μυρωδιά της σαπίλας, ξεχύνεται ελεύθερη και μυρίζει πια όλο το σπίτι.

Οι πρόσφατες εξελίξεις στα σύνορα, άνοιξαν αυτή την πόρτα, του υπογείου. Εκεί μέσα είχαμε αφήσει ως κοινωνία, την πραγματική αριστερά. Την είχαμε αφήσει να σαπίζει. Την είχαμε ξεχάσει. Είχαμε ξεχάσει ότι δεν υπάρχει αριστερός, προοδευτικός, δημοκράτης, αλλά ότι υπάρχει μόνο κομμουνιστής. Είχαμε ξεχάσει πως ο κομμουνισμός σκότωσε, πρόδωσε, ρήμαξε, κοινωνίες ολόκληρες και κράτη ανεξαρτήτως μεγέθους. Είχαμε ξεχάσει πως για τον κομμουνισμό δεν υπάρχει δίκαιο, δεν υπάρχει λογική, υπάρχει μόνο η δικτατορική επιβολή του κόμματος.

Θέλαμε να πιστεύουμε πως η αριστερά είναι το βελτιωμένο πρόσωπο ενός σκληρότερου κομμουνιστικού παρελθόντος, λες και πέρασε το μίγμα από μια μοντέρνα πολιτική καφετιέρα και βγήκε στο ποτήρι μας ένα εξευγενισμένο ρόφημα.

Κι όμως. Κι όμως η αλήθεια του υπογείου δεν περιορίζεται. Η πόρτα άνοιξε και η μυρωδιά της πραγματικότητας, γέμισε τα δωμάτια, το σπίτι και τα πνευμόνια μας.

Αριστεροί κάθε είδους, πολύ κόκκινοι ή πιο ροζ, ή πιο αστοί, όλοι έβγαλαν κέρατα με την αντίσταση της χώρας στην εισβολή στα σύνορα.

Κατηγορούν τους απηυδισμένους πολίτες για ρατσισμό, για κακία, για φασισμό, για ναζισμό, για εθνικισμό, για τάγματα εφόδου, για ξενοφοβία, για βαρβαρότητα, για αυταρχισμό και για ότι άλλο μπορεί να σκεφθεί ο περιορισμένος τους εγκέφαλός και το φτωχό λεξιλόγιό τους.

Ελπίζω και ο τελευταίος καλοπροαίρετος πολίτης, να έχει πια αντιληφθεί τι σημαίνει αριστερά.

Σημαίνει ταύτιση με κάθε εχθρό της Ελλάδος, ακόμη κι αν είναι ο τούρκος. Σημαίνει δαιμονοποίηση των δικαιωμάτων των Ελλήνων και αγιοποίηση των συμφερόντων κάθε διεθνιστή και ύποπτου. Σημαίνει προδοσία, είτε αφορά την Μικρασία, είτε τον Β’ΠΠ, είτε την Κύπρο είτε την Μακεδονία, είτε την Θράκη, είτε το Αιγαίο.

Ο σκοπός αυτών των «ανθρώπων» είναι να δουν τον ελληνισμό να υποφέρει, να συνθλίβεται, να εξαφανίζεται. Κι αυτός είναι κεντρικός στόχος τους, καθότι ο μόνος αληθινός εχθρός του διεθνισμού, είναι ο ελληνισμός.

Ο ελληνισμός που φώτισε τον πλανήτη σε κάθε γωνιά. Ο ελληνισμός που δώρισε πολιτισμό, ιδεώδη, περηφάνια κι αξιοπρέπεια. Ο ελληνισμός που ζει στην ούγια Ευρώπης κι Ασίας για περισσότερα από 4.000 χρόνια κι έχει έλθει σε επαφή αλλά και σε σύγκρουση, με κάθε φυλή, χωρίς να γίνει πραγματικά μισητός από κανέναν!

Οι μόνοι που μισούν τελικά τους Έλληνες είναι οι κομμουνιστές, σε κάθε μορφή τους.

Το υπόγειο άνοιξε. Βλέπουμε κάθε είδους ξένο, να προσπαθεί με την βοήθεια των τούρκων, να εισβάλλει στην Ελλάδα. Η πρόκληση είναι τόσο απροκάλυπτη, που ακόμη και οι απολύτως φιλο-αριστεροί της Νέας Δημοκρατίας, δεν μπορούν να αγνοήσουν.

Μην ξεχνάτε πως μόλις λίγες μέρες πριν, κατέβαζαν τα σώματα ασφαλείας για να δείρουν τους Έλληνες που δεν θέλουν ξένους στα νησιά. Η Μπακογιάννη έκανε δηλώσεις του στυλ: «και τι θέλετε να βγούμε στο Αιγαίο να πυροβολούμε;». Ο Μητσοτάκης δήλωνε στην Βουλή ότι χαίρεται που βλέπει την Ελλάδα να γίνεται πολυπολιτισμική. Ο Ροζάκης (ειδικός σύμβουλος του Πρωθυπουργού) έλεγε πως: «πρέπει να δώσουμε κάτι στους τούρκους» δηλαδή βλέπε, το Καστελόριζο ή την Ρόδο κλπ. Και σήμερα εξαναγκασμένοι από την οργή του Λαού και από την επιθετικότητα του τούρκου, αναγκάζονται να προστατεύσουν τα σύνορα.

Το υπόγειο άνοιξε. Η βρώμα της σαπίλας των αριστερών και των συνεργατών τους φιλελεύθερων αστών, ξεχύθηκε. Τα ρουθούνια μας έτσουξαν και τα μάτια μας δάκρυσαν. Ευκαιρία λοιπόν να καθαρίσουμε για πάντα το υπόγειο. Να μπει εθνικό αντισηπτικό και εξαφανίσει τα μικρόβια.

Πρέπει όμως να βουτήξουμε στην βρώμα και να την καθαρίσουμε. Έχετε την θέληση;

ΜΥΡΜΙΔΟΝΑΣ

Exit mobile version