Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Από το νερό του Καματερού στην κηραλοιφή του Βελόπουλου

Στην δεκαετία του ’70, είχε εμφανιστεί κάποιος κύριος, ο οποίος έλεγε ότι έχει στην διάθεσή του ένα θαυματουργό νερό, με το οποίο θεραπεύεται ο καρκίνος και πολλές άλλες ασθένειες. Ισχυριζότανε ότι το νερό αυτό είναι από μία θαυματουργή πηγή, του αρχαίου ιατρού Ιπποκράτους και έστησε υδροφόρες σε πολλές πλατείες των Αθηνών, όπου πραγματικά γινότανε κυριολεκτικά της κακομοίρας, με ατέλειωτες ουρές, προκειμένου οι αφελείς συμπολίτες μας, να προμηθευτούν το θαυματουργό νερό!

Το νερό τελικά δεν ήταν θαυματουργό, ο Καματερός στην συνέχεια πέρασε στην αφάνεια και έμεινε μία φυλλάδα, η οποία ακόμη ταλαιπωρεί τον Ελληνικό Λαό, ΤΑ ΝΕΑ, που διαφήμιζαν τότε το νερό του Καματερού!

Τα χρόνια πέρασαν και από το νερό του Καματερού περάσαμε στην κηραλοιφή “Βυζαντινόν” του Βελόπουλου, που έλεγε ότι δεν έχετε να φοβηθείτε τίποτε από τον κορωνοϊό χρησιμοποιώντας, αγοράζοντάς την βέβαια, την κηραλοιφή του, η οποία περιείχε δηλητήριο οχιάς και βότανα Αυστραλίας!!!

Ε, λοιπόν, αυτόν τον άνθρωπο, ο οποίος τώρα λέει ότι δεν είπε αυτά που είπε, αλλά εννοούσε άλλα, τον προβάλουν επί χρόνια όλα τα κανάλια και τώρα που έπαθε την μεγάλη νίλα με την παραγγελία του Εισαγγελέα να γίνει έρευνα, λέει, ότι τον κυνηγάνε τα κανάλια! Τα οποία κανάλια, τον παρουσίασαν αμέσως μετά και μάλιστα όχι όποιος κι όποιος, αλλά ο ίδιος ο Χατζηνικολάου.

Μια πρόβλεψη: Δεν πρόκειται να γίνει καμία δίωξη στον Βελόπουλο και δεν πρόκειται να πάθει τίποτε. Γιατί το σύστημα τον χρειάζεται…

Exit mobile version